Poki co kilka udanych remixow: klik Kurcze! LA ROUX kompletnie mną zawładnęła A zwalszcza Bulletproof: 10/10! Do tego naprawdę dobre video!
Mam wielka nadzieje, ze to bedzie #1 w UK!
Re: Playlista przeciętnego fana.
15-06-2009, 16:55
Powiem szczerze,nie słyszałem do tej pory o LA ROUX... Całkiem fajne electro, muzyczka o.k. , aranże trochę za surowe - ale może tak miało być. Całkiem niezły zespół( czy wykonawca?). Tylko lepszy wokal by się przydał... P.S. Żeby to zobaczyć musiałem wejśc na youtube. Tutaj pojawił się komunikat- "umieszczanie filmu na stronach zostało wyłączone na żądanie".
Tori Amos "Abnormally Attracted To Sin". Tori Amos chyba sie wypalila tworczo. 18 kwalakow. Wszystkie takie same. Plyta jest jeszcze nudniejsza od "Beekeeper" i tak samo słaba jak "American Doll Posse". Czasy "Boys For Pele" czy "Scarlet's Walk" chyba juz nie wroca.
Ostatnio edytowano 18-06-2009, 19:12 przez ralph, łącznie edytowano 1 raz
To bardzo dobra płyta. Najlepsza płyta Amos w 21 wieku! Świetna, trochę elektroniczna, a więc innowacyjna z genialnymi momentami takimi jak ''Give'' czy ''Lady In Blue''. RÓŻNORODNA....tym bardziej dziwi mnie opinia, że wszystkie utwory są takie same
Jak dla mnie są! Plyta brzmi niemal identycznie jak poprzednia "American Doll Posse" i niestety bardzo podobnie do "Beekeeper". Od Tori oczekuje torche wiecej pasji, jak to mialo miejsce jeszcze na "Scarlet's Walk". Tutaj tego nie znajduje.