Switch to full style
Wszystko co dotyczy Pet Shop Boys
Odpowiedz

Pet Shop Boys na Deutsche Welle

20-03-2009, 22:33

Właśnie trafiliśmy na program o PSB na Deutsche Welle. Historia zespołu ilustrowana teledyskami, trwała ok. 5 minut. Zaskoczeniem było umieszczenie klipu "Was it worth it?" - zwykle w takich materiałach go nie ma. Poza tym standardowo: "go west", "subarbia", "opportunities", "west and girls", krótko nt "Pancernik Potemkin", fascynacji PSB modą, współpracy z różnymi artystami i oczywiscie "Love etc" oraz fascynacji grami video z lat 80-tych (inspiracja dla klipu).

Re: Pet Shop Boys na Deutsche Welle

21-03-2009, 18:51

Magdalena napisał(a):Właśnie trafiliśmy na program o PSB na Deutsche Welle. Historia zespołu ilustrowana teledyskami, trwała ok. 5 minut. Zaskoczeniem było umieszczenie klipu "Was it worth it?" - zwykle w takich materiałach go nie ma. Poza tym standardowo: "go west", "subarbia", "opportunities", "west and girls", krótko nt "Pancernik Potemkin", fascynacji PSB modą, współpracy z różnymi artystami i oczywiscie "Love etc" oraz fascynacji grami video z lat 80-tych (inspiracja dla klipu).

Witaj Magdo :)
o której to było? Na kim się wzorowali w modzie PSB? Ciekawe czy ten klip to pet shop boys zamówili czy ,ktoś im to zrobił na siłę –wcisnął mi .O tym klipie wiesz coś więcej?
Załączniki
1212490871-dw_tv.jpg
to ten program był ?
1212490871-dw_tv.jpg (6.64 KiB) Przeglądane 2379 razy

Re: Pet Shop Boys na Deutsche Welle

22-03-2009, 20:43

To bylo ok. 21 w piatek. Neil powiedzial tylko, ze moda byla dla niego zawsze ważna (padło oczywiście pytanie o wymyślne stroje PSB). A propos klipu - Chris powiedział, że to wyraz fascynacji grami video lat 80-tych. i to byłoby na tyle. Program był krótki i sporą część wypełniły piosenki. Mnie klip sie podoba - przypomina mi studia i moją fascynację grami komputerowymi, choć grałam fatalnie...
Program był po angielsku i może krąży sobie w necie.
Odpowiedz