ja myślałem, że śpiewają we dwójkę i np: Chris też śpiewa pewne partie w "What have i done to deserve this". Wogóle to nie wierzyłem, że głos w tej piosence należy do kobiety, ja kiedyś nie znając głosu Chrisa - nie było YouTube - że to śpiewa właśnie on.
Re: Pokutujące nieścisłości
19-11-2010, 14:54
j.wojak napisał(a):Chrisa nie posądzałem ale dawno temu myślałem, jak chyba większość ludzi, że to jest "o-dejo-dej!"
Też tak kiedyś myślałem - O DEJO, DEJ... Jeśli chodzi o śpiewanie tego - zawsze myślałem że to jakieś Latynoski, względnie Mulatki...
ja, zasugerowany klipem, myślałem, że chór w Go West to zwielokrotniony głos Chrisa. Odnośnie do Domino Dancing miałem identyczny pomysł z all day, all day.
Re: Pokutujące nieścisłości
15-05-2013, 21:57
Myślałem kiedyś, że Chris ma większy wkład wokalny w twórczości petszopów. Ale akurat w "What Have I Done To Deserve This" sa pewne męskie partie wokalne nawet jest duet z Neielem, kto to śpiewa?
Peter napisał(a):Myślałem kiedyś, że Chris ma większy wkład wokalny w twórczości petszopów. Ale akurat w "What Have I Done To Deserve This" sa pewne męskie partie wokalne nawet jest duet z Neielem, kto to śpiewa?
Niech Peter wskaże dokładnie moment, kiedy występują "męskie wokale" na tym konkretnyn video:
Mam nadzieję, że rozumiesz, Peter, iż wiele osób denerwują posty, które z pozoru wydają się być oderwane od rzeczywistości, dlatego lepiej wyjaśnić o co Ci chodziło.
@Peter może warto czasami zastanowić się i przemyśleć pewne posty. Twoje zachowanie jest uważane przez wielu użytkowników za "trollowanie", czego wyraz dają raportując Twoje posty. Bądź czujny, bo napiszę w Twoim stylu ".... nic nie może przecież wiecznie trwać..."