Wszystko co dotyczy Pet Shop Boys
Odpowiedz

Re: UWAGA!!!! Pet shop boys na tv4 5 kwietnia jutro .

06-04-2009, 15:00

Tak ja nagrałem, ale na VHS i prawdopodobnie skasuje. Po co to trzymać jak jest to na DVD.
Musze powiedzieć ze niektóre fakty mi uciekły z głowy np. Jealousy .Że to ich pierwsza piosenka .Chris wypowiedział się, że w młodości nie miał kumpli. Sierpień 1981 r . Neil Spotkał Chrisa. Itp.

Teledysk to Domino Dancing jest homo erotyczny. Dobre!!!

The Samurai in Autumn -,,Samuraja jesienią nie jest tak łatwo jak było ani tak trudno jak mogło by być” Ta piosenka została napisana z myślą o Chrisie i o Neilu .

Bruce Weber przypomina z wyglądu Ernesta Hemingwaya.

06-04-2009, 15:28

Wiewiórka napisał(a):
The Samurai in Autumn -,,Samuraja jesienią nie jest tak łatwo jak było ani tak trudno jak mogło by być”

Wiewiórka, a cóż to za trawestacja? Samuraja nie jest tak łatwo - złapać za włosy ? Spotkać w parku ? :D

06-04-2009, 15:38

eliks napisał(a):
Wiewiórka napisał(a):
The Samurai in Autumn -,,Samuraja jesienią nie jest tak łatwo jak było ani tak trudno jak mogło by być”

Wiewiórka, a cóż to za trawestacja? Samuraja nie jest tak łatwo - złapać za włosy ? Spotkać w parku ? :D

Faktycznie można go ,chyba złapać za kitę a w parku ich jak na razie nie widuje.

07-04-2009, 1:52

Witam!

Wiewiórka - dziękuję Ci za info!
W poniedziałek o 2:15 am, oglądałem w TV4 dokument - Pet Shop Boys "A Life In Pop". Natomiast w niedzielę o 5:05 am, nie było tego filmiku.

Na razie!

07-04-2009, 17:43

Właśnie, dzięki temu programowi to teraz ,dla odprężenia postanowiłem przypomnieć sobie
Płytę : Release a tej płyty nie ma nawet w mojej ulubionej 10.
Fajnie ze ,ktoś z tej informacji skorzystał. ,,Informacje easy ,gdy mam swój komputer PC” :lol:
pozdr. :)

07-04-2009, 20:24

Mam ten dokument na DVD. Jeżeli chcesz to mogę Ci podesłać kopię.

08-04-2009, 9:28

Qrde znów przegapiłem :x
ale przejrzalem dostępny program TV4 na najbliższe dni i w sobotę o 0:25 The Brit awards 2009 !!! potrwa 2 godziny.
TV4 wyrasta na "nasz kanał TV", te współczasne kanały muzyczne są żałosne (modne słowo w świecie polityki) zresztą stacje radiowe nie lepsze
PZDR

08-04-2009, 22:11

Jeśli ktoś z Was nagrał te wersję z TV4 (wersja tłumaczona na polski) to moja prośba jest o podzielenie się kopią, kontakt na priv, etc.

06-06-2009, 12:09

Witam znowu powtórka. O beznadziejnej porze .Dyskusja na ten temat TUTAJ

pozdr. :)

Re: UWAGA!!!! Pet shop boys na tv4

02-09-2009, 16:37

Witam serdecznie oczywiście jak ktoś przegapił albo ma ochotę zobaczyć łysinę Neila w tv4
To znowu szykuje się powtórka z rozrywki.
Niedziela 13 września ,,pet shop boys –life in pop .godzina 5:30 rano
albo już w Poniedziałek 2:10 .
pozdr :)
Odpowiedz