Wszystko co dotyczy Pet Shop Boys
Odpowiedz

Re: Pet Shop Boys są teraz we Wrocławiu !!!

02-12-2010, 0:08

Nawet fajnie.

02-12-2010, 8:04

... Nawet bardzo fajnie:) Też chciałbym być choć trochę bliżej PSB ale ode mnie to wybrali se miasto najdalej oddalone w Polsce ;)

02-12-2010, 12:09

Prawda, bo napisał o tym Fakt ;)
http://www.fakt.pl/Wielki-zespol-nagral-plyte-w-Polsce,artykuly,89322,1.html#miniPoll

02-12-2010, 12:48

Czyli byli i prawdopodobnie już polecieli ,ale czy na pewno? :roll: Większość lotnisk jest sparaliżowanych. Szkoda że nikt nie ma zdjęć z ich wizyty w Polsce. :(
Mam takie skojarzenie z pet shop boys jeżeli ,chodzi o powrót do Londynu.
Neil,, Poproszę dwa bilety do Londynu”
Kobieta:,,Nie mogę sprzedać takich biletów ! Nie ma takiego miasta – Londyn ! Jest Lądek, Lądek Zdrój”
Neil,, Londyn – miasto w Anglii .
Kobieta: To co mi pan nic nie mówi ?!
Neil: No mówię pani właśnie.
Kobieta: To przecież ja muszę iść i poszukać. Cholera jasna...

02-12-2010, 12:57

Oni przyjechali na Pet Shop Boys Alternative Party. Wrocław to tylko przystanek w drodze do Olsztyna :)

Żartuję oczywiście. Tak naprawdę jestem w szoku, że zbiegło się to wszystko w czasie. Ale swoją drogą, jeżeli jeszcze są warto by im podesłać wiadomość o tej imprezie. Nie wiem jak i przez kogo, ale myślę, że spodobał by im się fakt, że podczas ich wizyty w Polsce organizowana jest impreza poświęcona ich muzyce.

Może ktoś ma namiary na tego redaktora Radia Wrocław, Michała Sierleckiego?

02-12-2010, 13:24

A to link z Onet http://muzyka.onet.pl/0,2238074,newsy.html
Płyta z baletem jednak na wiosnę 2011. :)

Zapowiada się szybki proces produkcyjno - wydawniczy albumu.

02-12-2010, 17:24

A mnie tam nie było :( Jak pech to pech. Ale fajnie że przynajmniej wiedzą co to Polska, może częściej będą

02-12-2010, 19:55

tomo napisał(a):Oni przyjechali na Pet Shop Boys Alternative Party. Wrocław to tylko przystanek w drodze do Olsztyna :)

Żartuję oczywiście. Tak naprawdę jestem w szoku, że zbiegło się to wszystko w czasie. Ale swoją drogą, jeżeli jeszcze są warto by im podesłać wiadomość o tej imprezie. Nie wiem jak i przez kogo, ale myślę, że spodobał by im się fakt, że podczas ich wizyty w Polsce organizowana jest impreza poświęcona ich muzyce.

Może ktoś ma namiary na tego redaktora Radia Wrocław, Michała Sierleckiego?

Witaj serdecznie Tomo ;)

Jeżeli weźmiemy po uwagę że większość lotnisk jest sparaliżowanych przez zimę. :roll: :idea:
Na przykład we Wrocławiu lotnisko jest sparaliżowane i nic nie odlatuje. To postanowią polecieć samolotem z Olsztyna-chyba jest tam jakieś małe lotnisko. :mrgreen:
Jak,kiedyś pracowałem w Novotelu airport w wawie to wiele znanych osób przyjeżdżało do hotelu aby następnego ranka polecieć samolotem z Okęcia.
Wystarczy tylko że odwołają loty z innych lotnisk to tylko w samochód i do Warszawy.Do hotelu na jedną noc i do Londynu. Słyszałem że 4 grudnia maja jakiś występ w Londynie. :roll:

02-12-2010, 21:04

Marek dzięki za info!
dla nas, ICH obecność w Polsce...to zawsze jest niesamowita wiadomość :)
ja akuratnie sprawdzałem przed momentem pocztę i siostra podesłała mi również linki z tą wiadomością - pełne zaskoczenie! :)
Ostatnio edytowano 03-12-2010, 19:13 przez balshoy, łącznie edytowano 2 razy

02-12-2010, 21:09

Witam!

Wiewiórka napisał(a):Słyszałem że 4 grudnia maja jakiś występ w Londynie. :roll:

Jeśli chodzi o koncerty Pet Shop Boys, najbliższy już za kilka dni w Londynie. Nasz Duet zagra tam nie 4, a 8 grudnia! A 4 grudnia Petek jedzie na wycieczkę do Berlina (wybrałem porę)... :D I troszkę się boję, ponieważ "Der Spiegel" poinformował, że do stolicy Niemiec, przylecieli islamscy terroryści i na przełomie listopada/grudnia, planują tam zamachy i porwania... :( Mam nadzieję, że wrócę cały i zdrowy! :)

Marku - wielkie dzięki za cenną informację!

Pozdrawiam!
Odpowiedz