Przecież to jest, kurwa, jakiś chory żart :/ Przepraszam, ale jak to zobaczyłem nie mogłem uwierzyć. To jakaś kpina i dyshonor dla Pet Shop Boys. "Kupcie na nich bilet, nie sprzedają się, rzucimy Wam w podziękowaniu stare majtki Biebera" Ja jestem po prostu oburzony czymś takim i nie powinniśmy jako społeczność polskich fanów PSB zostawić tego bez odpowiedniej reakcji.
Co za dno. Najbardziej żenujący sposób na podniesienie sprzedaży biletów jaki jestem sobie w stanie wyobrazić. Ciekawe czy management PSB o tym wie, bo to przecież wizerunkowe ośmieszanie zespołu. Mam nadzieję, że będzie jakaś reakcja z ich strony.
O rany co Wy tak przezywacie? To juz nie pierwszy taki konkurs. Tym razem MJM podlaczylo to pod PSB. To mala firma ktora prowadzi kilku dosc prostych ludzi, ktorym poki co jakos sie jeszcze udaje nie zaliczyc jakiejs spektakularnej wtopy. Mnie to nie dotyka wcale.
Chcesz powiedzieć, że już wcześniej oferowano skarpy Biebera do innych biletów? Bo mnie się tak nie wydaje. Żenująca akcja i bardzo mnie zniechęcili do siebie
"The land of dreams is better far Above the light of the morning star"
Też jestem oburzona Co za wstyd! Nie wiem jakie zdanie mają PSB na temat akcji tego typu ale ja na ich miejscu poczułabym się lekko upokorzona. Co jak co, ale zużyte skarpetki to chyba lekka przesada.. ośmiesza i naraża poważny zespół na utratę dobrej opinii. Nie chciałabym by ktoś pomyślał że koncert PSB jest wart tyle co "śmierdzące" skarpetki bożyszcza nastolatek.
Uważam cały ten Prestige za chamów! Jak można w ten sposób promować koncert PSB? Niech dorzucą jeszcze do zestawu gacie z zarychą!!! Jak w ogóle można do jednego wora wrzucić PSB i tego głupka Biebera? Ciekawy co jeszcze nam zaserwuje ten cały Prestige..........