Przecież wytłumaczyłem, że pieniądze zwróci sprzedający. Dla niego to nie będzie de facto żadna strata, bo ma je za darmo. Normalnie poprosiłbym o paragon, żeby oddać bilet do punktu sprzedaży. Tutaj nie ma takiej opcji, ale gość na szczęście ma rozum i pieniądze nie przysłaniają mu całego świata, tak żeby tylko wziąć i odciąć się od całej sprawy. Nie dziwi mnie to, bo w ten sposób pracuje na swoją reputacje. To uczciwa rzecz.
Na allegro jest kilka aukcji z biletami "bez ceny" i nabywczy zwykle je taniej sprzedają, bo cokolwiek wynegocjują to zarobią. Nie dziwi mnie to, bo widocznie ludzie nie są zainteresowani PSB. Jakby to była Madonna, to nawet z czystej ciekawości pewnie ktoś by za darmo poszedł. A ja już jeden bilet tego typu nabyłem swego czasu na The Police i chwalę sobie ten zakup
Nie wiem jakie mogą być w tym wypadku promocje i jak obniży się cena, ale ja już i tak jestem 100 zł do przodu i tak jak wspomniałem nie muszę martwić się nawet o ewentualne łączenie stref. Trochę więcej zaufania do ludzi i....bierzcie ten bilet, bo naprawdę warto