Switch to full style
Wszystko co dotyczy Pet Shop Boys
Odpowiedz

Re: Pytania (i odpowiedzi), dotyczące Pet Shop Boys...

18-08-2010, 19:01

Wielka niewiadoma, aczkolwiek spekuluje się, że także jest gejem. Tylko tego nie okazuje. Friendship... or possibly more?

18-08-2010, 21:43

Co robi Chris, że zachował młodość? pytanie retoryczne. :P Dobra kto wie który z panów jest fanem Modern talking? Bo jeden z nich ma podobno singla YMHYMS i się publicznie przyznaje do bycia ich fanem, ale nie wiem który.

18-08-2010, 22:49

Chris przyznał w jednym z wywiadów ze jest gejem.

19-08-2010, 15:23

Peter napisał(a):Co robi Chris, że zachował młodość? pytanie retoryczne. :P Dobra kto wie który z panów jest fanem Modern talking? Bo jeden z nich ma podobno singla YMHYMS i się publicznie przyznaje do bycia ich fanem, ale nie wiem który.

hmm...kiedyś Chris lubił "siłkę" :) ...a może alkohol GO konserwuje? ;)
:shock: kurde jeden singiel i uważa się za fana :roll:

19-08-2010, 18:01

Może ma tego więcej w swojej kolekcji? :P

19-08-2010, 18:15

Peter napisał(a):Co robi Chris, że zachował młodość? pytanie retoryczne. :P Dobra kto wie który z panów jest fanem Modern talking? Bo jeden z nich ma podobno singla YMHYMS i się publicznie przyznaje do bycia ich fanem, ale nie wiem który.

Chris nie pali, nie bierze narkotyków, pija z umiarem. Tak jak i Neil.

Co do MT to nic na ten temat nie wiem; zakładam, że to Chris prędzej ma jakieś ich single ;)

23-08-2010, 13:06

Jakby co, to skasowałem tamten dublujący się temat Petera.

Ja sam zadam troche trudniejsze pytanie. Czy słyszał ktoś z Was nagranie ''Can You Hear Dawn Break'', utwór z repertuaru pierwszej grupy Neila, Dust? Ciągle próbuję to namierzyć, ale jeszcze się nie udało. Nawet nie wiem czy to zostało zarejestrowane w studio czy tylko grywali to na koncertach w liceum ;)

23-08-2010, 14:07

Poszukaj na Youtube. ;)

23-08-2010, 15:58

Specjalnie pytam na forum, bo źródła takie jak youtube nic nie wykazują. Nie zawracałbym Wam głowy, gdyby to nie była sprawa wysokiej rangi ;)

25-10-2010, 11:27

Wiewiórka napisał(a):Obrazek

ralph napisał Pet shop boys-ZdjeciaDrugi pies Neila On ma ich kilka. Kevin (nie wiem dlaczego) jest jakos bardziej znany

Dziwne nic takiego nie słyszałem że Neil ma kilka psów. :shock:
Może ktoś to potwierdzić :roll:

Hejka ;)

Chciałbym sprostować tą wypowiedz i napisać że Neil Tennant nie ma innych psów poza Kevinem, który jest głuchy i stary. :lol:
Odpowiedz