verybilingual napisał(a):Fani śmiesznego, gejowskiego zespoliku Pet Shop Boys! Bijcie pokłony nowemu singlowi królowej!
Niestety nie wiem czy sobie żartujesz czy mówi to na poważnie
Moderatorzy: verybilingual, Dx2
verybilingual napisał(a):Fani śmiesznego, gejowskiego zespoliku Pet Shop Boys! Bijcie pokłony nowemu singlowi królowej!
verybilingual napisał(a):Nie przesadzajmy! Nikt nie pisał, że Cię nie chcemy w temacie z playlistami czy gdziekolwiek indziej. Dlaczego w ostatnim czasie na forum panuje takie napięcie ? Petek, w oryginalnym wątku jest wystarczająco dużo miejsca i dla nowych rzeczy, i dla klasyki. Połączę ten temat ze starym wątkiem, żeby nie powstawało zamieszanie czy jakieś niedomówienia z związku z istnieniem dwóch na dobrą sprawę jednakowych wątków. Mam nadzieję, że Ty oraz inni użytkownicy nie będziecie mieli mi tego za złe i zrozumiecie ten ruch.
ralph napisał(a):Petek, chyba bierzesz pewne rzeczy za bardzo do siebie Naprawde, chodzilo mi tylko o to, ze zndzily mi sie teledyski Kylie, tak jak pisalem na forum. Nie wiem czy jest sens edytowac teraz temat danego tematu, bo na forum moze zrobic sie balagan. Niech zostanie jeden topic - playlista przecietnego fana i juz Bo niedlugo ktos wymysli jeszcze playlista - zapowiedzi itp... Niech bedzie to co jest i niech kazdy wrzuca tam co chce i tyle. Ja po prostu napisalem ze znudzily mi sie teledyski Kylie, nie robmy z tego jednego posta (i chyba posta Wiewiorki - jak pamietam) jakiejs wielkiej sprawy.
PZDR!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości