Piosenki z ELECTRIC - nowości na trasie. Opinie.

Wszystko co dotyczy Pet Shop Boys

Moderatorzy: verybilingual, Dx2

Re: Piosenki z ELECTRIC - nowości na trasie. Opinie.

Postprzez dafio-cat » 16-05-2013, 17:19

Posłuchałem wielokrotnie VOCAL, LIABC, THURSDAY i TLTD, co prawda w słabej jakości, ale jednak najlepsza jakość techniczna nie kompensuje słabej jakości kompozycji. I wyszło mi coś takiego:
VOCAL - klarowny, jasny przekaz bez rozbudowanych petshopboysowych klimatów. To ma się łatwo podobać, to ma bujać do rytmu. To ma być słoneczny ,wakacyjny hit. Może to jednak będzie dobry wybór na pełnoprawny 1 singiel np.w czerwcu lub na początku lipca?
THURSDAY, LIABC, TLTD(trochę w mniejszym stopniu) - prawdziwe killery z E L E C T R I C, które zaczną poruszać publikę od jesieni 2013 do wiosny 2014.
Pozdrawiam . :)
dafio-cat

Postprzez verybilingual » 16-05-2013, 17:58

dafio-cat napisał(a):O 3 w nocy...
Na pewno wiesz , czy stream wystarczy, by nie przerywać transmisji z Argentyny ?
Proponuję jednak posłuchać to co jest na razie dostępne, po co się męczyć?
I tak ostateczna opinia od "nas" wyjdzie po 15 lipca. ;)
No, chyba że ktoś chce się męczyć, i robić z siebie cierpiętnika. A tak ogólnie - najgorsi są Ci którzy tylko czytają tutaj posty innych, nic TU nie pisząc - będąc zarejestrowanym. Czego się ludzie boicie? Macie swoje zdanie- to je wyrażajcie. :idea:

Co ma znaczyć to pogrubione zdanie, bo chyba nie załapałem tej składni?

Ja nie zamierzam się męczyć :) Prędzej męczyłbym się, słuchając tych dotychczasowych przecieków ;) Nie będę cierpiętnikiem, nie bój się o mnie ;)

Koncert jest o drugiej w nocy, więc pora oczywiście nie najlepsza, ale warto. W weekend mam robotę, nie wiem czy znalazłbym czas na retransmisję z jakiegoś downloadu ;) A tak to będzie klimacik. Myślę, że nie tylko ja dzisiaj obejrzę ten występ z grona naszych fanów na psb.pl
''You can hear it playing all over the world''
verybilingual
Administrator

Sex: Petshopboy

Postprzez dafio-cat » 16-05-2013, 18:05

Nic nie pogrubiałem, zobacz mój oryginalny wpis...
VB - coś ostatnio kombinujesz ... ;)
Jak chcesz kombinować jak Peter, to napisz otwarcie. :D
dafio-cat

Postprzez Peter » 16-05-2013, 18:14

Hola, czy ja kombinuję z czymś? Ja po prostu nigdzie nie słyszałem tych przecieków i wolę poczekać na chwilę jak dostanę płytkę w swoje ręce i odpakuję z folii. :)
Peter

Postprzez dafio-cat » 16-05-2013, 18:16

Dobra, dobra...
Odnoszę BARDZO CZĘSTO wrażenie, iż wpisy VeryBilingual i Peter są na poziomie dr Jekyll and mr Hyde. :D :D :D
dafio-cat

Postprzez verybilingual » 16-05-2013, 18:22

dafio, to ja pogrubiłem ten tekst (żeby go wyróżnić na tle cytatu i żebyś wiedział do czego się odnoszę), bo nie wiem co miałeś na myśli w tym zdaniu....
verybilingual
Administrator

Postprzez dafio-cat » 16-05-2013, 18:25

Nie tłumacz się. Myślisz że wszyscy łykają kity dla naiwnych? Bardzo mnie zawiodłeś, jak miałeś kilka lat mniej byłeś mądrzejszy. :oops:
P.S. Napisałem tekst o nowościach z Electric Tour i moich przemyśleniach, a Ty co zrobiłeś? Zrobiłeś DOKŁADNIE TO SAMO co robi bardzo często Peter. Czyli piszesz o czymś zupełnie innym, niby w temacie- nie na aktualny temat.
dafio-cat

Postprzez verybilingual » 16-05-2013, 18:40

Dafio, proszę, żebyś się opamiętał, bo kiedy emocje biorą górę, to Ty też pokazuje swoje drugie oblicze, swoje "5 minut". Nie od dzisiaj to wiadomo. Staram się utrzymywać między forowiczami dobre stosunki (szczególnie, gdy jestem jedną ze stron), ale szlag mnie trafia, jeśli sam biorę udział w jakiejś parodii i myślę, że przez takie błahostki/złą wolę konkretnych osób rodzą się tu inne nieporozumienia.

Jeśli nie czytasz ze zrozumieniem, to nie będziemy dalej prowadzić dyskusji, która wcale nie zeszła na dalszy plan przez mój post, bo każdy może przeczytać to co jest niżej i każdy raczej jednoznacznie oceni kto tutaj robi z igły widły. Ja jedynie chciałem dowiedzieć się o co chodzi w konkretnej wypowiedzi, będącej jak najbardziej na temat, a Ty dokonałeś przedziwnie negatywnej interpretacji i piszesz pod moim adresem bardzo niegrzeczne sformułowania - bo za takie odbieram "wciskanie kitu dla naiwnych" i jakieś osobiste wycieczki. Jestem tu moderatorem, więc jeśli wciskam kit, to znaczy, że być nim nie powinienem. Decyduj.

:|

Post publikuję na ogólnym forum, żeby cała sprawa była dobrze naświetlona. Resztę rzeczy proszę kierować do mnie na PW.

EDIT: co do poniższego wpisu na temat pogrubienia - czasem trzeba logicznie pomyśleć :roll: Każdy widzi, że Twojego postu nikt nie zmieniał i jasne jest automatycznie, że to ja pogrubiłem. Zresztą nie o to się tutaj rozchodzi przecież czy zdanie jest boldem, italicą czy innym pieroństwem!
verybilingual
Administrator

Postprzez dafio-cat » 16-05-2013, 18:44

Tak szczerze...
VeryBilingual. Przeczytaj swój post , gdzie został pogrubiony mój tekst. Nigdzie nie napisałeś że go pogrubiasz. ITD. Jesteś dla mnie od dziś fałszywy i tyle. A prawdziwym moderatorem jest Dx2 dla mnie. :!:
I czemu nie wypowiedziałeś się merytorycznie w temacie po moim ostatnim wpisie o nowościach z Electric , tylko szukałeś zaczepki? Później czemuś się dziwisz? Jak już wcześniej napisałem postępujesz DOKŁADNIE jak Peter...
dafio-cat

Postprzez Peter » 16-05-2013, 18:58

Hola Dafio! Nie mieszaj mnie do waszych konfliktów, załatwcie to ze sobą na pw. A jak masz coś do mnie to pisz na pw. ja tu z nikim nie szukam zaczepki.
Peter

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pet Shop Boys