Dafio, proszę, żebyś się opamiętał, bo kiedy emocje biorą górę, to Ty też pokazuje swoje drugie oblicze, swoje "5 minut". Nie od dzisiaj to wiadomo. Staram się utrzymywać między forowiczami dobre stosunki (szczególnie, gdy jestem jedną ze stron), ale szlag mnie trafia, jeśli sam biorę udział w jakiejś parodii i myślę, że przez takie błahostki/złą wolę konkretnych osób rodzą się tu inne nieporozumienia.
Jeśli nie czytasz ze zrozumieniem, to nie będziemy dalej prowadzić dyskusji, która wcale nie zeszła na dalszy plan przez mój post, bo każdy może przeczytać to co jest niżej i każdy raczej jednoznacznie oceni kto tutaj robi z igły widły. Ja jedynie chciałem dowiedzieć się o co chodzi w konkretnej wypowiedzi, będącej jak najbardziej na temat, a Ty dokonałeś przedziwnie negatywnej interpretacji i piszesz pod moim adresem bardzo niegrzeczne sformułowania - bo za takie odbieram "wciskanie kitu dla naiwnych" i jakieś osobiste wycieczki. Jestem tu moderatorem, więc jeśli wciskam kit, to znaczy, że być nim nie powinienem. Decyduj.
Post publikuję na ogólnym forum, żeby cała sprawa była dobrze naświetlona. Resztę rzeczy proszę kierować do mnie na PW.
EDIT: co do poniższego wpisu na temat pogrubienia - czasem trzeba logicznie pomyśleć
Każdy widzi, że Twojego postu nikt nie zmieniał i jasne jest automatycznie, że to ja pogrubiłem. Zresztą nie o to się tutaj rozchodzi przecież czy zdanie jest boldem, italicą czy innym pieroństwem!