Ogłoszenia góry i Wasze opinie o forum.
01-07-2013, 21:03
To trochę wina aktualizacji phpBB.
Chciałbym, aby goście nie mieli możliwości czytania Naszych postów.
A Wy jak uważacie?
02-07-2013, 10:37
Mnie także poprzednia opcja bardziej odpowiadała.
Darek - a jak mamy zachęcić kogoś do zarejestrowania się, jeśli nie widzą wątków?
02-07-2013, 14:38
Witam!
Dx2 napisał(a):Chciałbym, aby goście nie mieli możliwości czytania Naszych postów.
A Wy jak uważacie?
Tematy i posty dostępne dla "Gości" i niezalogowanych Użytkowników Forum Pet Shop Boys - jestem na "tak"!
eliks napisał(a):Darek - a jak mamy zachęcić kogoś do zarejestrowania się, jeśli nie widzą wątków?
No właśnie!
02-07-2013, 14:51
Ja też jestem za tym, aby inni mogli czytać posty. Nie widzę przeciwwskazań, a plusy takiej sytuacji zostały wyżej przedstawione. Natomiast wolałbym poznać powód, dla którego lepiej byłoby nie umożliwić innym czytania postów. Może coś przeoczyłem.
03-07-2013, 21:12
To trochę dziecinne.....
Zacząłem cytatem, bo mój powód jest trochę dziecinny....
Pomyślałem, że osoby, które świadomie (lub nie) pożegnały się z Naszą społecznością nie zasługują na to by czytać, to co My tutaj napisaliśmy.
Oczywiście uszanuję Wasze opinie i dostosuję się do głosu większości.
Czekam na Wasze opinie.
Pozdrawiam
Dx2
04-07-2013, 9:38
Darku, Twoje rozumowanie jest rozsądne; aczkolwiek uważam, że w ten sposób udziela się wpływ pewnych osób na to forum nawet "zza grobu". Zapytam, czy chciałoby się Tobie rejestrować na jakiekolwiek forum w ciemno, bez możliwości zerknięcia co tu się właściwie dzieje?
PS. Darku, VB - czy zauważyliście wyraźne rozjaśnienie aktywności tego forum po usunięciu tego i owego?
07-09-2013, 18:58
Witam serdecznie!
Chciałabym zaproponować krótki flesz pokoncertowy tj. jakie są wasze opinie o środowym koncercie. Co Wy na to? Z tego miejsca chcę pozdrowić Norberta i Sylwię z Włocławka oraz wszystkich pozostałych fanów PSB
07-09-2013, 21:59
Aga, opinie o koncercie są w innym wątku.
Natomiast tu... ogłoszenia? no dobra, może tu:
Wszyscy co rejestrowali koncert proszę skontaktować się z Tomkiem z forum (tomo) połączmny materiały i niech powstanie coś wspólnego pomontowanego z różnych miejsc na hali.