16 lipca o 16.20 w TVN 24 Anita Werner poinformowała że PSB wydali nowy album Electric Puścili fragmenty Axis i Vocal oraz komentarz Pawła Kostrzewy komentarz pozytywny poinformowali o koncercie w Gdańsku całość informacji ok 3 minut :) woooooow
jak zwykle przy początku ligi kupuję skarb kibica...reklama koncertu PSB w wczorajszym "Przeglądzie Sportowym" na pół strony ( w górnej części reklamy, okładka albumu i tekst " nowa płyta Electric już w sprzedaży"; a poza tym kolejny duży bilbooard przyuważony w Gdańsku - niemalże vis a vis Żurawia, po drugiej stronie Motławy - bardzo dobrze widoczny z tego uczęszczanego miejsca
nie czyń drugiemu, co tobie niemiłe
Jeśli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o twoich planach na przyszłość. (Woody Allen)
kobiety nie zmienisz. możesz zmienić kobietę. ale to nic nie zmieni.
Tak jest to ważne! Trza patrzeć gdzie co jest wieszane! Bo kupując bilety na koncert to finansujemy te reklamy! Tzn, ja jeszcze nie kupiłem, ale kupię i na pewno będzie mnie większa duma przepełniać z tego że dofinansowywuję koszty kampanii reklamowej no i masię rozumieć jakieś te skromne grosze, które potem zostaną przemienione na pensy i zasilą konto PSB
Wczoraj siedząc w lokalu gastronomicznym z burgerami (restauracja to za dużo powiedziane, a knajpa też nie, bo nie ma alkoholu ) na ulicy Chmielnej w Warszawie, ok. godziny 20 słyszałem jak w Radiu Kolor zagrali Leaving. Jakby był to któryś z dużych starszych przebojów typu. Always On My Mind, It's A Sin czy Go West, bym o tym nie pisał, ale Leaving mnie pozytywnie zaskoczył.
Ale ten Kostrzewa pieprzy głupoty...fajnie, że ich promuje, ale przecież jego wypowiedzi rażą błędami odnośnie najprostszych faktów. Chyba faktycznie nad PSB w Polsce krąży jakaś klątwa.