Switch to full style
Wszystko co dotyczy Pet Shop Boys
Odpowiedz

Re: 04.09.2013 Ergo Arena po koncercie, wrażenia opinie etc.

27-09-2013, 22:53

Trochę po 16.

28-09-2013, 8:15

synthesizin napisał(a):Trochę po 16.

Mam prośbę do tych co mają takie możliwości aby nagrać tą audycję i udostępnić...
Ja niestety jestem dziś poza domem...

30-09-2013, 10:41

Witajcie!

Radiu Złote Przeboje, należą się podziękowania, za zaproszenie i organizację koncertu Pet Shop Boys! 8-)
Sprzedało się ok. 6000 biletów, chociaż hala Ergo Arena (płyta i trybuny) była prawie pełna (widać to na filmikach i zdjęciach). O frekwencję zadbało Radio Złote Przeboje, wypełnili halę z szacunku dla Pet Shop Boys! 8-)
Prośba: Podziękujmy Im (każdy z osobna), np. za pośrednictwem: Facebook > Radio Złote Przeboje lub pod n/w filmikiem (w komentarzach)*.

Ergo Arena TV - Pet Shop Boys

* Pod filmikiem znajdziecie moje podziękowanie - (YouTube - użytkownik: "PetekMariusz"). :)

Pozdrawiam Was!

04-10-2013, 22:18

W kolejną tygodnicę oraz pierwszą miesięcznicę koncertu se puściłem nagranie mp3. Do tego jakoś bardziej słucham Electric.

06-10-2013, 0:15

balshoy napisał(a):też widziałem zdjęcie Kasi na żywo, świetna pamiątka i niezapomniane przeżycie na całe życie!
zazdroszczę Kasi, oczywiście bez zawiści...zresztą jakiś czas po tym, jak Kasia witała się z naszymi idolami, ja witałem się z Kasią :D
czyli w jakiś pośredni sposób dzięki Niej otarłem się o Neila i Chrisa ;)

... a zanim się to stało zdążyłeś mi o tym opowiedzieć, po tym jak bezbłędnie wyłapałeś mnie w tłumie tylko po koszulce (nieforumowej). :)
Muszę przyznać się, że słuchałem tej opowieści jak jakiejś bajki s-f i nie wydałem się pewnie zbyt towarzyski, ale to nie tak...
Każdy inaczej przeżywa koncerty, a to był TEN wymarzony! Skupiony taki byłem jak nigdy... Sam siebie nie poznawałem. :x
Teraz widzę,że wszystko z tego co mi mówiłeś udało się zrealizować. Gratuluję wspaniałych pamiątek!
Dziękuję też,że dzięki Tobie mogłem uścisnąć dłoń kolejnego megafana, czyli w super pilotce pana, choć w chwili uścisku nie miał jej na głowie. ;)

Koncert mnie nie zawiódł, a nawet przebił moje oczekiwania!
Gra w mojej głowie do dziś i niech tak zostanie. Najlepiej do następnego. :D

Pozdrawiam.

06-10-2013, 21:46

:D
było ok, mój syn też był zadowolony, ale i tak następnym razem wolałbym być na płycie...
być może dobry zlot to zrekompensuje ;)

06-10-2013, 22:56

Mój syn także był pod wrażeniem. :)
Masz rację co do płyty.Następnym razem celuję w płytę. :idea:

06-10-2013, 23:17

Petek napisał(a):Witajcie!

Radiu Złote Przeboje, należą się podziękowania, za zaproszenie i organizację koncertu Pet Shop Boys! 8-)
Sprzedało się ok. 6000 biletów, chociaż hala Ergo Arena (płyta i trybuny) była prawie pełna (widać to na filmikach i zdjęciach). O frekwencję zadbało Radio Złote Przeboje, wypełnili halę z szacunku dla Pet Shop Boys! 8-)
Prośba: Podziękujmy Im (każdy z osobna), np. za pośrednictwem: Facebook > Radio Złote Przeboje lub pod n/w filmikiem (w komentarzach)*.

Ergo Arena TV - Pet Shop Boys

* Pod filmikiem znajdziecie moje podziękowanie - (YouTube - użytkownik: "PetekMariusz"). :)

Pozdrawiam Was!

No,ej! :x Cośik nie wielu z nas dało tam swój znak. :(
YouTube - użytkownik: "SkarkoTV").
Dawać komy! :D ;)

10-10-2013, 2:14

Spokojnie. Doceniam Złote Przeboje, po to są by puszczać i PSB. Ja natomiast do tej pory wspominam wycięcie mojej wypowiedzi na temat lat osiemdziesiątych i czasów It`s a sin że rządził Polską niejaki generał Wojciech Jaruzelski. Takie były czasy, widać ktoś stwierdził że trza nie wspominać że wogóle taka rzeczywistość istniała i u drzwi potrafiła stanąć "załoga dżi".
Dziś żyjemy w czasach ze nasi Idole przyjeżdżają i grają koncerty, a my możemy jeździć na dowodzie osobistym po krajach Schengen. Będąc na koncercie miałem świadomość że fajnie jest być... bo kiedyś był taki czas że było ciężko pojawić się na koncercie PSB bo to wymagało zagranicznej wyprawy i to z paszportem.

10-10-2013, 15:15

http://www.kcrw.com/media-player/mediaP ... _shop_boys pod ten adres odsyłam zainteresowanych 8-)
Odpowiedz