astiz...ten zestawik to klasyka miód , malina, orzeszki
a u mnie Czesław śpiewa np. http://www.youtube.com/watch?v=S3qZUaKgk9I muza z fajnym klimatem, z ciekawym tekstem,często z humorem, dla mnie bardzo interesująca kapela, prawie tak samo ciekawa jak Lao Che
nie czyń drugiemu, co tobie niemiłe
Jeśli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o twoich planach na przyszłość. (Woody Allen)
kobiety nie zmienisz. możesz zmienić kobietę. ale to nic nie zmieni.
Rihanna "Te Amo" Kelly Rowland "Commander" David Guetta & Chris Willis & Fergie "Gettin' Over You" Keri Hilson "I like" Tiesto ft. Nelly Furtado "Who Wants To Be Alone" Yolanda & Be Cool " We no speek americano" Lady Gaga "Alejandro" Kylie Minogue "All the lovers"
Jeżeli chodzi o mnie to dawno nie słuchałem już tego pana Stinga To jest nowa płyta ? jest tam może piosenka we'll be together , cowboy song (nie przepadam za ta piosenką)
Tak, to nowa płyta. Stare przeboje w wykonaniu orkiestrowym. Lista utworów:
1. Next To You 2. Englishman In New York 3. Every Little Thing She Does Is Magic (singiel promujący płytę) 4. I Hung My Head 5. You Will Be My Ain True Love 6. Roxanne 7. When We Dance 8. End Of The Game 9. I Burn For You 10. We Work The Black Seam 11. She’s Too Good For Me 12. The Pirate’s Bride
Poprzedni album "If on a Winter's Night..." ukazał się w 2009 roku. Oryginalne piosenki na świąteczny czas.
- nowy album INCOGNITO (powrót do złotych czasów acid jazzu) - liryczny JACASZEK, - zadziorna, taneczna MARIKA - polecam bardzo 2 CD - powrót do starej szkoły czyli rave'owy SHUT UP AND DANCE i hip-house'owy SIMON HARRIS, - remiksy HEYa (bardzo polecam !! ) - hiphopowi poeci: ELDO i CZARNE ZŁOTO, - wspominki po Love Parade czyli WESTBAM i kompilacja LOVE STORY 89-10, - mix album TOWA TEI - PET SHOP BOYS rzecz jasna ! na nowo odkryłem "Miserablism" (powinni uczyć pisać TAKIE melodie! ), sporo singlowych miksów (polecam blogi z działu multimedialnego) -> ROLLO i MK miksują PSB "can you forgive her " - esencja house !