Loving this new song we've written and recorded this week.
Wiedziałem, że to nic związanego z baletem. Kurcze, moja ciekawość wzrasta. Ciekawe czy to jakiś koleżeński projekt, czy może rzecz pod jakieś konkretne wydawnictwo.
cokolwiek by to nie było gdy jest sygnowane nazwą PSB, na pewno zagwarantuje nam wiele eksytacji...ja ciągle czekam na jakieś konkretne info o Alterative2 miałem teraz kilka długich dni bez odsłuchów - wczoraj dorwałem się do Pandemonium tour a dziś do "Plaing the Angel" DM...takie I Want It All ( szczególnie w końcówce utworu)niezmiennie przypomina mi wyrywki z Pancernika - tak więc nigdy, tych nawet pobocznych projektów PSB "nie przesuwam" na jakiś zdecydowanie niższy poziom
Nie, jakby teraz wydali singla ''Pandemonium'' i ta nowa kompozycja była tylko b-sidem, to by tragedia była. Naprawdę. Zapomnijmy o takim scenariuszu. Na szczęście jest praktycznie nierealny. Ja podejrzewam, że to musi być coś związanego z większym wydawnictwem. Od lat PSB nie zaserwowali singla ''znikąd''. ''The best of'' wydane w czasie promocji baletu miałoby sens. I chyba to jest całkiem prawdopodobny scenariusz, chociaż czy nie kolidowałoby to z jednoczesną premierą ścieżki dźwiękowej? Sam już nie wiem...
Funkcjonuje, ale jakos nic oprocz informacji o singlu i gdzie bywaja na przedstawieniach itp... nie wrzucaja ostatnio tak duzo zdjec zdjec jak kiedys. Choc wrzucili np. link do tego mixu NYCBoy: