Tutaj chciałem poznać inne zespoły a nie tylko te same. Jest tyle zespołu na świecie.
Dziwne ze nikt nie wspomniał o takim zespole kultowym jak Nirvana (Ja tego zespołu nie lubię

Moderatorzy: verybilingual, Dx2
eliks napisał(a):Ultravox
Wiewiórka napisał(a):Jeżeli chodzi o zespól Ultravox to ich największy hit ,,Dancing with tears in my eyes”
Czy ta piosenka nie jest właśnie nawiązaniem do wybuch elektrowni atomowej i jakie niesie z tym zagrożenia.Słyszałem że to nie jest nawiązaniem do wybuchy w Czarnobylu.
ralph napisał(a):Wiesz Petek, chodzi o to zeby pochwalic sie czyms nowym, zwrocic uwage innych na cos wartosciowego, wymienic czyms mniej znanymSzalenie cenie Depeche Mode, a i kawalki Kylie maja miejsce w mojej playliscie. Nie obraz sie, ale dla mnie to rowniez troche bez sensu przedzierac sie w kolko przez te wszystkie teledyski Kylie i DM ktore wszyscy juz chyba znaja
Moze zalóz odzdielny topic o Kylie tak jak Wiewiorka o Sandrze
eliks napisał(a):Wiewiórka napisał(a):Jeżeli chodzi o zespól Ultravox to ich największy hit ,,Dancing with tears in my eyes”
Czy ta piosenka nie jest właśnie nawiązaniem do wybuch elektrowni atomowej i jakie niesie z tym zagrożenia.Słyszałem że to nie jest nawiązaniem do wybuchy w Czarnobylu.
To bardzo zabawna teoria![]()
Gdyby była prawdziwa, wówczas oznaczałoby że Ultravox nagrali utwór-przepowiednię. "Dancing..." powstało przed wybuchem w Czarnobylu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości