Kylie Minogue - Princess Of Pop

Muzyka, którą polecacie. Wykonawcy, których warto poznać.

Moderatorzy: verybilingual, Dx2

Re: Kylie Minogue

Postprzez yarek37 » 15-06-2011, 19:59

Dzis o 20.00 na kanale Zone Europa film pt "Potępiona miłość". Gra w nim Kylie :)
yarek37
DJ Culture

Sex: Petshopboy

Postprzez Petek » 18-06-2011, 11:39

Witam ponownie!

yarek37 napisał(a):Dzis o 20.00 na kanale Zone Europa film pt "Potępiona miłość". Gra w nim Kylie :)

Australijski melodramat (z 1989 r.) "The Delinquents" (polskie tłum.: "Delikwenci", "Niemoralni", czy "Potępiona miłość"), z Kylie Minogue w roli głównej, to mój ulubiony film! Napiszę o nim w dziale: "Sztuka, sport i inne.", w temacie: "Fajny film widziałam/em." i cykl: "Moje ulubione filmy."...

Kylie Minogue "Tears On My Pillow"

Ten teledysk promował dwa wydawnictwa Kylie, tj. singiel "Tears On My Pillow"* i album "Enjoy Yourself" oraz dodatkowo obraz "The Delinquents"... hmm... :)

* Jestem szczęśliwym posiadaczem oryginalnego singla "Tears On My Pillow", Kylie Minogue... :D

Przyjemnego oglądania i słuchania!
Petek
Yesterday, When I Was Mad

Postprzez Petek » 21-06-2011, 14:38

Witajcie!

Mam prezent, dla wszystkich, którzy uwielbiają... wróć... kochają <3 Kylie Minogue... :)

Kylie Minogue "Aphrodite - Les Folies 2011 Tour - live in London"...

Kylie Minogue "Aphrodite - Les Folies 2011 Tour - live in London" - Intro "Aphrodite" (01)

Kylie Minogue "Aphrodite - Les Folies 2011 Tour - live in London" - "The One" (02)

Kylie Minogue "Aphrodite - Les Folies 2011 Tour - live in London" - "Wow" (03)

Kylie Minogue "Aphrodite - Les Folies 2011 Tour - live in London" - "Illusion" (04)

Kylie Minogue "Aphrodite - Les Folies 2011 Tour - live in London" - "I Believe In You" (05)

Kylie Minogue "Aphrodite - Les Folies 2011 Tour - live in London" - "Cupid Boy" (06)

Kylie Minogue "Aphrodite - Les Folies 2011 Tour - live in London" - "Get Outta My Way" (07)

Kylie Minogue "Aphrodite - Les Folies 2011 Tour - live in London" - "Everything Is Beautiful" (08)

Kylie Minogue "Aphrodite - Les Folies 2011 Tour - live in London" - "Slow" (09)

Kylie Minogue "Aphrodite - Les Folies 2011 Tour - live in London" - "Confide In Me" (10)

Kylie Minogue "Aphrodite - Les Folies 2011 Tour - live in London" - "Can't Get You Out Of My Head" (11)

Kylie Minogue "Aphrodite - Les Folies 2011 Tour - live in London" - "Looking For An Angel" (12)

Kylie Minogue "Aphrodite - Les Folies 2011 Tour - live in London" - "Closer" (13)

Kylie Minogue "Aphrodite - Les Folies 2011 Tour - live in London" - "There Must Be An Angel" (14)

Kylie Minogue "Aphrodite - Les Folies 2011 Tour - live in London" - "Can't Beat The Feeling/Love At First Sight" (15)

Kylie Minogue "Aphrodite - Les Folies 2011 Tour - live in London" - "Better The Devil You Know" (16)

Kylie Minogue "Aphrodite - Les Folies 2011 Tour - live in London" - "Put Your Hands Up" (17)

Kylie Minogue "Aphrodite - Les Folies 2011 Tour - live in London" - "On A Night Like This" (18)

Kylie Minogue "Aphrodite - Les Folies 2011 Tour - live in London" - "All The Lovers" (19)

Jak w pięknej bajce... Kylie/Afrodyta - Bogini miłości i piękna oraz Jej Tancerze/"Niewolnicy"... hmm... :D Uwierzcie mi - w Berlinie było podobnie!

* Materiał z występu Kylie Minogue, w londyńskiej O2 Arenie, pojawił się na YouTube dzięki użytkownikowi "Xellery" i TV Sky HD! Dziękujemy! :D
Muszę wrzucić (na YouTube) moje video intro "Aphrodite" - live in Berlin...

Przyjemnego oglądania i słuchania!

Ps. Oglądajcie, bo pewnie wytwórnia płytowa i YouTube, zablokują dostęp do filmów! ;)
Ostatnio edytowano 26-08-2011, 17:54 przez Petek, łącznie edytowano 1 raz
Petek

Postprzez Petek » 10-08-2011, 17:06

Witam Was!

Kylie Minogue w trójwymiarze, w sieci Multikino!

Już 24 sierpnia, Księżniczka Popu - Kylie Minogue, zawita do Polski... :D Co prawda, pojawi się jedynie na wielkich ekranach Multikina. Tego dnia w sieci Multikino, zostanie wyświetlony koncert, w ramach "Aphrodite - Les Folies 2011 Tour", nagrany w technologii 3D (użyto 9 kamer 3D oraz 6 kamer 2D). Film „Aphrodite - Les Folies Live” został zarejestrowany podczas dwóch koncertów w londyńskiej hali O2 Arena. Na scenie, a właściwie na ekranie Multikina zobaczymy główną Gwiazdę wieczoru - prześliczną (jak zawsze) i ubraną w przepiękne stroje Kylie, towarzyszących Jej Tancerzy, robiące niesamowite wrażenie wizualizacje, złote rydwany, latającego anioła i najbardziej spektakularną część koncertu - przecudny finał z użyciem wody tryskającej z oświetlonych fontann, umieszczonych na scenie. Dzięki technologii 3D wszyscy będziemy mogli (ponownie) poczuć się jak w pięknej bajce... hmm... :D Uwierzcie mi - taki powrót ze świata bajki do otaczającej Nas rzeczywistości, nie będzie należał do łatwych! :D
Start: 24.08.2011, o godz. 20.00, w sieci Multikino!

Kylie Minogue "Aphrodite - Les Folies Live", O2 Arena, London (3D) - trailer

Kylie Minogue "Aphrodite - Les Folies 2011 Tour" - trailer

Przyjemnego oglądania i słuchania... w Multikinie!

Pozdrawiam!

Ps. Dla przypomnienia: Materiał z londyńskich występów Kylie, z trasy "Aphrodite - Les Folies 2011 Tour", znajduje się jeden post wyżej! ;)
Petek

Postprzez j.wojak » 15-08-2011, 21:07

W 3D powiadasz? Świetna wiadomość!
Love comes quickly...
j.wojak
Domino Dancing

Postprzez Petek » 23-08-2011, 9:48

Witajcie!

Kylie Minogue "Aphrodite - Les Folies Live", w 3D, w Multikinie - odliczanie...

Kylie Minogue "Aphrodite - Les Folies Live", w 3D, w sieci Multikino - zwiastun

* Koncert odbędzie się w 19 kinach sieci Multikino: Warszawa Złote Tarasy, Warszawa Ursynów, Poznań Stary Browar, Poznań Malta, Zabrze, Kraków, Wrocław Arkady, Wrocław Pasaż Grunwaldzki, Koszalin, Szczecin, Radom, Bydgoszcz, Gdańsk, Gdynia, Sopot, Elbląg, Rybnik, Włocławek oraz w Silver Screen Łódź.
Bilety w cenie 20 PLN.
Start: Już jutro (24.08), o godz. 20.00, w sieci Multikino!

Więcej info: http://multikino.pl/pl/muzyka/koncert-k ... nogue-w-3d

Do zobaczenia w Multikinie! ;)
Petek

Postprzez j.wojak » 23-08-2011, 11:36

Mam już bilety (idę z małżonką).
Love comes quickly...
j.wojak
Domino Dancing

Postprzez j.wojak » 24-08-2011, 23:41

Byłem. Fantastyczny spektakl, fantastyczny! Trójwymiarowa Kylie na wyciągnięcie ręki! Muza, dymy, fontanny, tancerze, anioł lecący nad widownią a na nim Kylie! Te jej ruchy, te jej nogi- chyba się zakochałem! Gdy księżniczka popu zaczyna śpiewać do anioła "There Must Be An Angel" (kiedyś Annie Lennox- pewnie znacie)- przechodzą ciarki.
Technologia 3D to przyszłość. Podświetlony na niebiesko dym- miałem wrażenie, że zaraz go wciągnę do nosa. Czyjaś podniesiona ręka- myślałem, że to kogoś z widowni kina. Strumyk fontanny- aż się uśmiechnąłem- tak blisko, realnie tańczył w rogu ekranu.
Love comes quickly...
j.wojak
Domino Dancing

Postprzez Petek » 29-08-2011, 12:38

Witam!

j.wojak napisał(a):Byłem. Fantastyczny spektakl, fantastyczny! Trójwymiarowa Kylie na wyciągnięcie ręki! Muza, dymy, fontanny, tancerze, anioł lecący nad widownią a na nim Kylie! Te jej ruchy, te jej nogi- chyba się zakochałem! Gdy księżniczka popu zaczyna śpiewać do anioła "There Must Be An Angel" (kiedyś Annie Lennox- pewnie znacie)- przechodzą ciarki.
Technologia 3D to przyszłość. Podświetlony na niebiesko dym- miałem wrażenie, że zaraz go wciągnę do nosa. Czyjaś podniesiona ręka- myślałem, że to kogoś z widowni kina. Strumyk fontanny- aż się uśmiechnąłem- tak blisko, realnie tańczył w rogu ekranu.

... "On A Night Like This". hmm... :D
Kylie Minogue "Aphrodite - Les Folies Live In London"... Widzę, że spodobała Ci się Kylie w 3D, a pomyśl sobie o technologii 6D, która małymi krokami wchodzi na rynek. Trójwymiarowe obrazy, które nie tylko sprawiają wrażenie głębi, ale reagują też na warunki oświetleniowe, tworzą realistyczne cienie w zależności od położenia źródła światła. hmm... :-) Niestety, najnowsze technologie (3D, 6D itp...) szkodzą ludzkiemu zdrowiu... :( zwykły, analogowy przekaz również. :( Nie mogłeś wybrać się na koncert Kylie do Berlina, ale dzięki sieci Multikino Księżniczka Popu pojawiła się w Polsce, m.in. w Szczecinie. :)
Po zakończeniu światowej "kinowej trasy koncertowej", pojawi się długo oczekiwany album (DVD) Kylie "Aphrodite - Les Folies Live In London".

Pozdrawiam!

Ps. Dodałem pozostałe filmiki (od numeru 10 do 19) z londyńskiego występu Kylie... Znajdziecie je sześć postów wyżej!
Petek

Postprzez j.wojak » 02-09-2011, 9:23

Dzięki.
Racja- nie byłem w Berlinie a jednak mogłem zobaczyć ten koncert. Super.
Love comes quickly...
j.wojak
Domino Dancing

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Muzyka