Jeśli chcesz coś sprzedać, kupić bądź wymienić napisz tutaj temat.
Odpowiedz

Re: Kupię Release i Nightlife - 2CD

25-01-2011, 10:15

Ciekawe, ciekawe, dzięki za info.

10-05-2013, 13:01

A ja bym chętnie kupił "podstawowe" wersje tych albumów po przystępnej cenie oczywiście :)
Wstyd się przyznać ale ciągle mi brakuje oryginałów tych dwóch krążków. :oops:
W internetowych sklepach nie widziałem N i R w "normalnej" cenie, raczej ich nie ma :D

12-05-2013, 15:29

Ja sobie buduję dyskografię Petszopów i właśnie tych dwóch albumów nigdzie nie ma w podstawowej wersji i tylko tych dwóch? Dlaczego tak jest?

12-05-2013, 16:09

acidpet napisał(a):A ja bym chętnie kupił "podstawowe" wersje tych albumów po przystępnej cenie oczywiście :)
Wstyd się przyznać ale ciągle mi brakuje oryginałów tych dwóch krążków. :oops:
W internetowych sklepach nie widziałem N i R w "normalnej" cenie, raczej ich nie ma :D

Release mozna znalezc na allegro.

12-05-2013, 16:44

Peter napisał(a):Ja sobie buduję dyskografię Petszopów i właśnie tych dwóch albumów nigdzie nie ma w podstawowej wersji i tylko tych dwóch? Dlaczego tak jest?

na allegro mozna spokojnie dostac

12-05-2013, 17:48

yarek37 napisał(a):
Peter napisał(a):Ja sobie buduję dyskografię Petszopów i właśnie tych dwóch albumów nigdzie nie ma w podstawowej wersji i tylko tych dwóch? Dlaczego tak jest?

na allegro mozna spokojnie dostac

Dziękuję Ci Yarku, raz coś miłego napisałeś. Poszukam ich, na razie "Release" nie ma nigdzie, nawet na Fanie jest wycofane.....

12-05-2013, 20:57

http://allegro.pl/pet-shop-boys-release ... 86240.html
http://allegro.pl/pet-shop-boys-release ... 40185.html

13-05-2013, 16:30

"Release" kupię innym razem, na razie kupiłem "Nightlife". jest bardzo dobrą, niedocenianą płytą.
Odpowiedz