Test pressing na LP
Moderatorzy: verybilingual, Dx2
verybilingual napisał(a):Dobrze, że temat wraca na właściwe tory, bo ta nic nie wnosząca, wydumana i nudna jak flaki z olejem przepychanka między kilkoma userami w pewnym momencie zniechęciła mnie do czytania dalszych stron...
Ale do rzeczy:
- okładka bardzo mi się podoba, jak zwykle
- teledysk raczej przeciętny, niby są wstawki z N&C, ale nie jest to zbyt pasjonujące ujęcie; do tego tancerze, gra świateł, animacja - oczywiście pasuje pod tempo nagrania, lecz nie taki teledyski zwykłem oglądać godzinami
verybilingual napisał(a):Dobrze, że temat wraca na właściwe tory, bo ta nic nie wnosząca, wydumana i nudna jak flaki z olejem przepychanka między kilkoma userami w pewnym momencie zniechęciła mnie do czytania dalszych stron...
Od czego w takim razie sa administratorzy, jesli nie od tego zeby pilnowac by dyskusja byla na temat?
dafio-cat napisał(a):1.Czy okładka PSB jak zwykle ma się podobać, czy ma być dobrze zrobiona?
dafio-cat napisał(a):2.Który to jest ostatni teledysk PSB, który VeryBilingual raczył oglądać godzinami?
theQuietus @theQuietus 5h:
NEW PET SHOP BOYS ALBUM IS TAKING DAFT PUNK DOWN THE DARKROOM WITH A FISTING SWING AND A PINT O POPPERS. The LP is amazing... Love Is A Bourgeois Construct a pop pounder "Searching for the soul of England / drinking tea like Tony Benn"
Just heard Electric all the way through. The most commercial tracks are definitely those in the live show. Fluoresencent (rhymes with "incandescent" in the chorus) is quite moody and reminiscent of Fade To Gray. Bolshy is house-y and quite quirky with a chorus that goes "Bolshy bolshy bolshy-o! Bolshy bolshy bolshy-o! Where you lead, my heart will go". Inside A Dream is bouncy electro with a chorus straight out of the Please era. Shouting In The Evening is a noisy instrumental.
It's definitely more of a dance album than a pop disc. I'm sure that it'll sound better when not streamed through the computer, but it left me rather cold on the first listen. The Last To Die and LIABC are the most instant tracks for me, and despite what nicky says, Thursday sounds too much of a West End girls tribute to really impress.
verybilingual napisał(a):To pierwsze wrażenia z odsłuchu jednego gościa, który podzielił się komentarzem na OF. Raczej mu się nie spodobał album
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości