Wszystko co dotyczy Pet Shop Boys
25-01-2011, 13:32
Witam!
yarek37 napisał(a):Niejaki Witold

W latach 80 robił mixy różnych kawałków a Bogdan Fabiański je puszczał

w jego mixach wykorzystał Subarbię i Paninaro

Witolda musimy odrzucić. Powód - niewiele osób Go kojarzy.
Anthares napisał(a):Dwóch niemieckich DJ, którzy wtargnęli też na pole elektronicznego chilloutu - Blank & Jones, a płyta, którą strasznie lubię - Relax z 2003 roku. Nawiasem pisząc parę razy w wywiadach mówili, że są fanami PSB, dodatkowo remiksowali im też nagrania

*
Dorzuciłem niemiecki duet DJ-sko-producencki - Blank & Jones.
* To post z działu: "Muzyka" > temat: "Playlista przeciętnego fana."
Dziękuję Wam za propozycje! Lista cały czas otwarta, a więc czekam/y na inne...
Na razie!
Ostatnio edytowano 08-03-2011, 15:38 przez
Petek, łącznie edytowano 2 razy
25-01-2011, 13:58
Dieter Bohlen - niemiecki muzyk, kompozytor i producent, były lider zespołu Modern Talking
25-01-2011, 14:35
Witaj!
Dexter napisał(a):Dieter Bohlen - niemiecki muzyk, kompozytor i producent, były lider zespołu Modern Talking
OK. Dziękuję Ci! Dodam do Naszej listy, znajdującej się w pierwszym poście...
I powtórzę: lista wciąż otwarta, a więc czekam/y na kolejne propozycje...
Miłego dnia!
Ostatnio edytowano 08-03-2011, 15:37 przez
Petek, łącznie edytowano 1 raz
08-03-2011, 15:35
Witajcie!
Przed chwilą dodałem H.P. Baxxter'a - lidera tria Scooter (muzyka hard-dance, rave).
Lista nadal otwarta, a więc czekam/y na następne propozycje...
Pozdrawiam Was!
04-04-2011, 18:17
Nie wiem, czy to się liczy, ale George Michael wybrał w audycji "Desert Island Discs" w BBC Radio 4 "Being Boring".
04-04-2011, 19:31
Witam Was!
Dodałem do Naszej listy. Dziękuję!
Dx2 napisał(a):Nie wiem, czy to się liczy, ale George Michael wybrał w audycji "Desert Island Discs" w BBC Radio 4 "Being Boring".
Ja też nie wiem.

George Michael i Wojciech Mann , pozostaną w poczekalni. Dziękuję!
I powtórzę: lista wciąż otwarta, czekam/y na kolejne propozycje...
Pozdrawiam!
18-06-2013, 12:00
Witajcie!
da house n-gineer napisał(a):W Trójce MYSLOVITZ gra swoja nową płytę, jest wywiad. Wspomnieli właśnie o PET SHOP BOYS - chyba Przemek Myszor - jako dawnych i obecnych idolach i ich koncercie na festiwalu na warszawskim slużewcu ! luv it !
Przemysław Myszor - dodany!
* Ludzie show-biznesu, ceniący sobie twórczość Pet Shop Boys - pełna lista w pierwszym poście!
29-06-2013, 12:31
Bardzo dawno temu, ok. 10 lat widziałem w VH1 albo podobnej stacji program, gdzie gwiazdy muzyki pokazywały ulubione klipy innych artystów, komentując je. Phil Collins pokazał What Have I Done to Deserve This i zadeklarował się jako fan PSB. Nie mogę niestety nigdzie znaleźć tego nagrania.
* co by znaczyło, że albo nie uważa, że How Can You Expect To Be Take Seriously nawiązuje do tytułu jego płyty But Seriously albo się tym nie przejmuje:-)
29-06-2013, 14:49
dr.jimmy napisał(a):albo nie uważa, że How Can You Expect To Be Take Seriously nawiązuje do tytułu jego płyty But Seriously albo się tym nie przejmuje:-)
To niewykluczone, aczkolwiek Neil opowiadał, że chodziło mu Bono.