Switch to full style
Wszystko co dotyczy Pet Shop Boys
Odpowiedz

Re: Vocal drugi singiel(?) z Electric.

16-06-2013, 20:31

A kto powiedział, że im nie zależy na "Love" ;)? Tak jak piszę - to nie jest kwestia "zależenia", tylko pewna strategia. Ja to tak odbieram. "Go West" jak widać wrócić tak czy siak musiało, niestety. Pewnie wróciłoby za "Vocal", gdyby to on został odłożony w czasie jako singiel czy po prostu piosenka z płyty, której na razie nie trzeba ogrywać ;) Taka jest moja teoria. Co do epickości to nie chwalmy dnia przed wiadomo czym ;) - nie znamy płyty, a ja nawet tych live'ów nie słuchałem, więc ciężko mi napisać co jakie jest (z wyjątkiem singli + "Thursday").

18-06-2013, 12:39

Jest już video.

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... R8gQAoYCs#!

18-06-2013, 12:41

Właśnie miałem dodać. Po ludziach i strojach wnioskuję, że materiał pochodzi z czasu rave'ów przełomu lat 80/90

Piosenka zaczyna mi się podobać.

18-06-2013, 15:33

Jak na teledysk bez zespołu w środku (już tylko takie nas czekają podobno), to naprawdę dobre!

18-06-2013, 17:45

Extra teledysk! Caly utwor robi sie bardzo nostalgiczny przez to. Bardzo podoba mi sie tez tekst. Bardzo trafnie oddaje klimat imprez klubowych, stanu ducha kiedy idzie sie do klubu dla MUZYKI. "Everyone I was hoping for have come along. For the music." W Pl te czasy chyba minely, a na pewno zjawisko oslablo w porownaniu z tym co bylo 10 lat temu kiedy kultura klubowa rozkwitala. Bardzo polubilem Vocal.

18-06-2013, 19:34

verybilingual napisał(a):Jak na teledysk bez zespołu w środku (już tylko takie nas czekają podobno)

Skąd ta informacja?

Bardzo mi się nie widzi ten klip. Chyba PSB zapomnieli tym razem, że video ma promować piosenkę/płytę a nie puszczać oko do starej publiki.

18-06-2013, 22:51

Mówili na konferencji w Moskwie.

18-06-2013, 23:07

verybilingual napisał(a):Mówili na konferencji w Moskwie.

A to dotyczyło płyty "Electric" czy generalnie przyszłości?

18-06-2013, 23:09

Koncertu dotyczyło + różne okolicznościowe pytania.

20-06-2013, 22:28

Zapraszam do przeczytania ;) -> PSB oddają hołd kulturze rave w nowym teledysku

http://musicis.pl/2013/06/20/pet-shop-b ... teledysku/
Odpowiedz