Marta napisał(a):Wypraszam sobie! Nie czuję się pazerną ani zdesperowaną fanką kupując bilet na DC.
Napisałem, że pazerność płynie ze strony organizatorów a nie fanów. Proszę czytać ze zrozumieniem. Jeśli chodzi o tę desperację to OK, przepraszam, każdy ma prawo kupić bilet taki jaki chce. Niemniej jednak o czym już była mowa, wydawanie dodatkowych 100 złotych na bilet do strefy, która prawdopodobnie będzie "zintegrowana" z Golden Circle (czyli ktoś kto ma bilet za 350 złotych być może będzie miał tuż obok siebie, ramię w ramię, osobę która kupiła bilet za 250 złotych), jest czymś, mówiąc najdelikatniej jak potrafię, nad czym warto się dogłębnie zastanowić.

Powtarzam - ja kupię bilet za 350, jeśli będę miał pewność, że to oddzielna strefa, ta najbliższa scenie. Proste.
 Powtarzam - ja kupię bilet za 350, jeśli będę miał pewność, że to oddzielna strefa, ta najbliższa scenie. Proste.

Wybieram się z grupką pięciu osób i nie wszyscy są tak zapalonymi fanami PSB i nie wszyscy mają wypchane portfele, aby kupić bilety na Diamond Circle, gdzie ewentualnie ja mógłbym kupić.
  Wybieram się z grupką pięciu osób i nie wszyscy są tak zapalonymi fanami PSB i nie wszyscy mają wypchane portfele, aby kupić bilety na Diamond Circle, gdzie ewentualnie ja mógłbym kupić.  
   Rozważam kupno biletów za 190 zł. Chyba, że jeszcze moi znajomi rzucą inną propozycję.
  Rozważam kupno biletów za 190 zł. Chyba, że jeszcze moi znajomi rzucą inną propozycję.  

Zgaduję że ktoś z administracji kliknął "edytuj" w moim poście zamiast dodać własną wypowiedź
  Zgaduję że ktoś z administracji kliknął "edytuj" w moim poście zamiast dodać własną wypowiedź