Wszystko co dotyczy Pet Shop Boys
Odpowiedz

Re: Electric - nowa płyta

06-07-2013, 14:17

Dajcie linka do tej płyty

06-07-2013, 15:03

Na oficjalnej zajawka "Last to Die"

06-07-2013, 15:20

Ja mam taki zwyczaj ze nowych plyt lubie sluhac wieczorem, noca. Mniej mnie wtedy rozprasza itd... Poki co ciesze sie sloncem, a kiedy sie sciemni cos mi mowi ze bede mial niezla uczte bo takie PSB jak Axis to najbardziej moje PSB ze wszystkich!;-)

I jeszcze taka mysl: Doceniajmy to ze wciaz mozemy cieszyc sie nowym materialem PSB, przezywac ta ekscytacje. Cieszmy sie kazda pojedyncza chwila, kazdym dzwiekiem. Kiedys bedziemy sklonni oddac bardzo wiele by moc przezyc choc raz to co teraz jest naszym udzialem.

06-07-2013, 15:32

dla mnie po "nieoficjalnych odsłuchach" ;)
miło zaskakuje:
ELETRIC jako całość ale ma wykop!!! :shock: Nie jest to mój ulubiony "styl PSB" ale płyta energetyczna jest bardzo!!!
a ponadto: Bolshy -bardzo mnie zaskoczył na tak!
oczywiście L.I.A.B.C - super
po zajawkach już Fluorescent był moim ulubienńcem i tak zaostało
TLTD - bardzo dobry kawałek, o wiele lepiej niż po przeciekach z koncertu
Shoting .. - nieźle
Najmniej co zrozumiałe zaskoczył Axis i Vocal, Thursday - też taki jakby oklepany. :)
Podsumowując: pierwsze wrażenie to jak kopnięcie prądem i to pożądnym, jeszcze mnie telepie i czuje w mięśniach :D

06-07-2013, 15:55

eliks napisał(a):Od razu wiedziałem, że będzie to numer dla Balshoy'a ;)

:)

mnie od razu spodobał się ten tytuł,bo etymologia, czyli pochodzenia tego słowa jest takie samo, jak mój nick

06-07-2013, 16:03

ralph napisał(a):Kiedys bedziemy sklonni oddac bardzo wiele by moc przezyc choc raz to co teraz jest naszym udzialem.

Ralph, jestem przekonany, że N&C jeszcze długo pozostaną aktywni twórczo; jeśli nie we własnym zakresie, to dla innych artystów jako producenci, autorzy, remikserzy, itd.

06-07-2013, 18:44

Wiem ze beda dlugo tworzyc ;-) mimo wszystko kazdy taki moment to dla mnie swieto!

06-07-2013, 20:29

To dacie ten link? :(

06-07-2013, 21:35

a ja tam wpisałem normalnie w wyszukiwarce, coś znalazłem i hula :)

http://uploaded.net/file/f8wnvtbh/www.NewAlbumReleases.net_Pet%20Shop%20Boys%20-%20Electric%20%282013%29.rar

06-07-2013, 22:20

Dzięki za linka, Balshoy, ale niestety już nie działa... :cry:
Odpowiedz