ja miałem dziś sposobność i podjechałem po drodze sobie do ergo areny; niestety mogłem kupić tylko te za 120 ziko, ale że idę z 10 letnim synem to trybuna musi być akuratna; przy okazji zapytałem pana w kasie, czy może mi powiedzieć, o ile to nie jest tajemnicą , ile na tę chwilę sprzedano biletów;
co prawda nie bronił się żadną tajemnicą ,ale stwierdził, że...nie potrafi tego określić; powiedział, że sprzedane są wszystkie za 99 zł;(to raczej nie jest prawdą , bo 3 dni temu napisałem do tej agencji Prestige, pytając o te bilety, z zaznaczeniem, żeby były to miejsca obok siebie.Pan z agencji odpisał, że w sektorze 518 są jeszcze takie wolne miejsca; na eventimie nie było ich faktycznie,a na ebilet... 2 sztuki w oddzielnych rzędach);
Pan z kasy próbował coś sprawdzić, ale po chwili stwierdził, że coś tam "wyrzuca" a w ogóle system nie jest do końca sprawny
powiedział także, że na parkiecie, tu cytuję:
" jeszcze jest dużo, dużo wolnego miejsca "
jeszcze chwilę porozmawialiśmy, m.in. o cenach biletów...o spodziewanej frekwencji, że jest jeszcze trochę czasu do września, że codziennie ktoś kupuje jednak te bilety na PSB
co do reklamy..trzeba przyznać, ze takowej, takich wielkich billboardów z pet shop boys jeszcze w Polsce nie było;
największy jaki widziałem, była przy dworcu PKP w Gdańsku Głównym; zajmuje całą ścianę budynku,który ma wysokość minimum 3 pięter.
zrobiłem zdjęcie telefonem, może przy innej okazji wrzucę; wczoraj plakat reklamowy widziałem też w witrynie przystanku autobusowego na Oksywiu.
odnośnie plakatów... mój syn zadał mi ciekawe pytanie; dlaczego promują nową płytę electric zdjęciem z Leaving? cóż,odpowiedziałem, chyba tak im się ono spodobało
oczywiście plakaty w formie, jaką przedstawił tu Darek....i takie coś zajmuje olbrzymią ścianę budynku
Uploaded with ImageShack.us