Miejmy nadzieję, że kiedyś do tego dojdzie.
(zasłyszane we wczorajszej Offensywie)
https://soundcloud.com/tomo_75/rojek-psb

Moderatorzy: verybilingual, Dx2

Dla mnie większym problemem od zaproszenia PSB na ten festiwal jest raczej zgoda chłopców na taki show. I dobrze, bo taka powinna być kolei rzeczy w sumie
 Dla mnie większym problemem od zaproszenia PSB na ten festiwal jest raczej zgoda chłopców na taki show. I dobrze, bo taka powinna być kolei rzeczy w sumie  Walczmy o nich w Polsce, walczmy o taki wyjątkowy spektakl. Sam mam trzydniową brodę, może to ja tak przestraszyłem eliksa, ale słucham PSB i cenię
 Walczmy o nich w Polsce, walczmy o taki wyjątkowy spektakl. Sam mam trzydniową brodę, może to ja tak przestraszyłem eliksa, ale słucham PSB i cenię 

eliks napisał(a):Właśnie wróciłem z tegorocznego Offa i prawdę mówiąc nie wyobrażam sobie jakim CUDEM mieliby tam kiedykolwiek zagrać PSB. Kompletnie nie ten target - bez brody i okularów nie podchodź - tam cokolwiek co stało obok popu nie ma wstępu.

, chociaż z drugiej strony wierzę że jak by chcieli to  i ten song by "udziwnili"
 , chociaż z drugiej strony wierzę że jak by chcieli to  i ten song by "udziwnili"  

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości