Muzyka, którą polecacie. Wykonawcy, których warto poznać.
Odpowiedz

Re: depeche mode ranking

23-03-2009, 23:01

Wyłonienie 1wszej 5ki DM, jest tak samo trudne, jak w przypadku PSB...
Tyle dobrych kawałków jest...
Miejsce pierwsze jest NIE DO RUSZENIA...Reszta może się delikatnie zmieniać...
1. Never Let Me Down Again.
2.Enjoy The Silence.
3.World in My Eyes.
4.Behind The Wheel.
5.In Your Room.

23-03-2009, 23:07

o! fajny pomysł z wymienieniem piątki klipów!
u mnie to będą , kolejnośc nie jest przypadkowa
IT'S NO GOOD
SUFFER WELL
ENJOY THE SILENCE
SHAKE THE DISEASE
STRIPPED
na specjalne wyróżnienie zasługuje nieoficjalny klip JOHN THE REVELATOR miażdzy!!!
http://www.youtube.com/watch?v=zZeRwuN68VQ

23-03-2009, 23:21

A ja dodam tylko tyle (fanką nie jestem, ale posłuchać lubię) że bardzo podoba mi się ten ich nowy singiel Wrong i ma bardzo ciekawy klip, nieprawdaż ? :D

24-03-2009, 0:08

Mnie utwór i teledysk rozczarował. To dobre nagrania, ale jedno ze słabszych w ostatnich latach.
Ostatnio edytowano 24-03-2009, 10:46 przez verybilingual, łącznie edytowano 1 raz

24-03-2009, 1:44

Marta:
...bardzo podoba mi się ten ich nowy singiel Wrong i ma bardzo ciekawy klip, nieprawdaż ? :D

Ma to cos prawda? Mocna, swietna rzecz. Są w świetnej formie!

24-03-2009, 11:27

o czym Wy gadacie - Wrong to porazka, imo, najgorszy single od czasu Freelove...
nie slyszalem jeszcze Universe, ale cos czuje ze wpisze sie bardzo dobrze w estetyke jaka prezentuja DM od kilku juz plyt, gdzie za wyjatkiem super kawalka Precious nie pokazali nic zachwycajacego.
tesknie do Ultry, Songs of Faith..., zeby nie wspomniec jeszcze starszych plyt...

24-03-2009, 12:04

aaa.. SOFAD, ULTRA...Rozumiem ;)
WRONG jest powalajace nazwijmy to "na zywo". Slyszalem maly, 15 sekundowy fragment na konferencji prasowej, kiedy oglaszali trase koncertowa na Stadionie Olimpijskim w Berlinie. Puscili to z duzych glosnikow ktore staly wokol podium-sceny i brzmialo to tak ze chyba wszystkim ktorzy tam bylismy bez wyjatku szczeki opadly na ziemie! :shock:

24-03-2009, 12:38

to mam nadzieje ze tak samo bedzie na Gwardii; jak sie domyslam uslyszymy tam niejeden kawalek z Universe

btw. tytul i okladka nowej plyty - zdecydowanie najgorsze z dotychczasowych!

24-03-2009, 12:51

Tytul moze jeszcze ujdzie. Okladka. :?:

24-03-2009, 13:05

okropna! jakies takie mazy, esy floresy, co to w ogole jest? gdzie ta glebia co kiedys...?
a ja myslalem ze gorzej niz PTA to juz nie bedzie
Odpowiedz