Switch to full style
Muzyka, którą polecacie. Wykonawcy, których warto poznać.
Odpowiedz

Re: Playlista przeciętnego fana.

21-12-2009, 17:18

The xx - XX
Kylie Minogue - Kylie: Live In New York
PSB - Bilingual

http://www.youtube.com/watch?v=_ePpqkMjuEM

21-12-2009, 20:03

U mnie dyskografia The Flaming Lips. W przerwie najnowszy album Built To Spill.

27-12-2009, 16:34

W tym tygodniu słucham:
Tricky-Overcome
Tatu-How soon is now
Jimi Hendrix - Crosstown Traffic
Depeche Mode-Useless
Yes-Owner of a lonely heart
Seal Crazy
Sandra_-_Secret_Land
U2-Stay(Far away, so close)

Run, Girl, Run (Demo)
Did You See Me Coming(version album)
King_Of_Rome__German_Homer_s_Roman_Empire_Extended_Mix_
Love Life (Demo)
Pandemonium
More Than A Dream
After The Event

27-12-2009, 23:42

Video do OVERCOME jest jednym z najpiękniejszych w historii. uwielbiam. Własnei ukazała sie reedycja na 2009 Cd maxinquaye z kilkoma remixami. Płyta wybitna.

28-12-2009, 0:09

Tak, płyta wybitna, ale niestety edycja z 2009 do dupy :/ W ogóle się nie postarali. Średnie remiksy, zero bajerów, zero klipów....słabe.

28-12-2009, 0:18

potwierdzam - płyta wybitna. szkoda tylko że z niej na żywca zapodaje najmniej - byłem w 2008 osobiście się przekonać. bisy ciekawsze niż reszta koncertu, a potem wyszedł do ludzi się przytulić. co za gość, niezły performer :)

28-12-2009, 11:15

Ja mam tylko oryginał Maxinquaye z piekną wkładką, super fotografie. szkoda że Tricky sie teraz trochę zagubił. Najnowsza produkcja to Tricky Meets South Rakkas Crew czyli dubowe wariacje nt. ostatniego albumu. Tricky to niesamowity neurotyk, jego teksty na pierwszych 2 albumach są powalające. Niestety koncerty robi na modłę rockową.

Kod:
http://peb.pl/inne-utwory/705592-rapidshare-tricky-meets-south-rakkas-crew.html

28-12-2009, 12:04

da house n-gineer napisał(a):Video do OVERCOME jest jednym z najpiękniejszych w historii. uwielbiam. Własnei ukazała sie reedycja na 2009 Cd maxinquaye z kilkoma remixami. Płyta wybitna.

Nie przesadzajmy najlepsze klipy mają pet shop boys. a w wykonaniu pana HG super. :D
Ale klimat Tricky ma jak PSB.
A ja ostatnio ,chyba zabujałem się w Sandrze :oops: :lol: Jak ona ,kiedyś była super laska. :roll: Nie to co teraz –sopot 2008. :( Musze przyznać że nigdy wcześniej jej nie słuchałem w latach 80.
Trochę mi Sandra przypomina z wyglądu moją niespełnioną miłość z pracy. :roll: Ale tamta miał na imię Beata. :roll:

28-12-2009, 19:55

Wiewiórka napisał(a): Ale tamta miał na imię Beata. :roll:

:o

28-12-2009, 20:30

:P
Odpowiedz