Playlista przeciętnego fana.

Muzyka, którą polecacie. Wykonawcy, których warto poznać.

Moderatorzy: verybilingual, Dx2

Re: Playlista przeciętnego fana.

Postprzez Wiewiórka » 18-04-2011, 21:39

verybilingual napisał(a):Fani śmiesznego, gejowskiego zespoliku Pet Shop Boys! Bijcie pokłony nowemu singlowi królowej!

:mrgreen: :mrgreen:

Niestety nie wiem czy sobie żartujesz czy mówi to na poważnie :roll: :?: :shock:
Obrazek
Wiewiórka
Somewhere

Sex: Petshopboy

Postprzez dok7 » 18-04-2011, 21:50

Nic extra ten "Judas" Gagi ...

Ja za to ostatnio mam fazę na tę piosenkę:

"All the way back home at midnight
You were sleeping on my shoulder..."
dok7
Left To My Own Devices

Playlista przeciętnego fana (klasyka).

Postprzez Petek » 19-04-2011, 17:55

Witam Was!

Nie chcieliście mnie na: "Playlista przeciętnego fana.", więc założyłem nowy temat: "Playlista przeciętnego fana (klasyka)." To miejsce dla tych, którzy kochają klasykę - nieśmiertelne, niepowtarzalne, sprawdzone i cudowne (według Nas) wydawnictwa, utwory, teledyski/materiały z koncertów!

U mnie najczęściej odtwarzanymi albumami (w zeszłym tygodniu) były...

Depeche Mode "Violator" (CD)
i m.in. utwór: "World In My Eyes"

Kylie Minogue "Kylie - Greatest Hits '87-'97" (DVD)
i m.in. klip: "Je Ne Sais Pas Pourquoi"

Kylie Minogue "Kylie Fever 2002 <In Concert - Live In Manchester>" (DVD)
i m.in. video: "Come Into My World"

* Nie brałem pod uwagę wydawnictw (CD i DVD) Pet Shop Boys!

Przyjemnego oglądania i słuchania!
Petek
Yesterday, When I Was Mad

Re: Playlista przeciętnego fana (klasyka).

Postprzez verybilingual » 19-04-2011, 23:55

Nie przesadzajmy! Nikt nie pisał, że Cię nie chcemy w temacie z playlistami czy gdziekolwiek indziej. Dlaczego w ostatnim czasie na forum panuje takie napięcie ;)? Petek, w oryginalnym wątku jest wystarczająco dużo miejsca i dla nowych rzeczy, i dla klasyki. Połączę ten temat ze starym wątkiem, żeby nie powstawało zamieszanie czy jakieś niedomówienia z związku z istnieniem dwóch na dobrą sprawę jednakowych wątków. Mam nadzieję, że Ty oraz inni użytkownicy nie będziecie mieli mi tego za złe i zrozumiecie ten ruch.
''You can hear it playing all over the world''
verybilingual
Administrator

Postprzez Wiewiórka » 20-04-2011, 10:47

Kurka wiewiórka jak grochem o ścianę. :evil: Po co zakładać inny wątek jak jest tak jak było. :roll:
Ktoś tutaj jest monotematyczny. :|

Już każdy powiedział to co wiedział
Trzy razy wysłuchał dobrze mnie
Wszyscy zgadzają się ze sobą
A będzie nadal tak jak jest
Obrazek
Wiewiórka
Somewhere

Postprzez Wiewiórka » 22-04-2011, 19:05

Jak świętować to .....Nastrojowa piosenka oczywiście. Swoją drogą to ciekawe ,dlaczego telewizja nie wyemitował tego kultowego filmu Żywot Briana Kiedyś ten film był emitowany w tv.

W tym tygodniu słucham: :D
Phil Collins-do you remember
The Village People - Go West
West End Girls Suburbia
Moloko-Sing It Back (Boris radio edit)
New Order- World (The Price Of Love)
Sandra-Maria Magdalena
Obrazek
Wiewiórka
Somewhere

Postprzez Petek » 25-04-2011, 11:17

Witajcie!

verybilingual napisał(a):Nie przesadzajmy! Nikt nie pisał, że Cię nie chcemy w temacie z playlistami czy gdziekolwiek indziej. Dlaczego w ostatnim czasie na forum panuje takie napięcie ;)? Petek, w oryginalnym wątku jest wystarczająco dużo miejsca i dla nowych rzeczy, i dla klasyki. Połączę ten temat ze starym wątkiem, żeby nie powstawało zamieszanie czy jakieś niedomówienia z związku z istnieniem dwóch na dobrą sprawę jednakowych wątków. Mam nadzieję, że Ty oraz inni użytkownicy nie będziecie mieli mi tego za złe i zrozumiecie ten ruch.

PW:
ralph napisał(a):Petek, chyba bierzesz pewne rzeczy za bardzo do siebie ;) Naprawde, chodzilo mi tylko o to, ze zndzily mi sie teledyski Kylie, tak jak pisalem na forum. Nie wiem czy jest sens edytowac teraz temat danego tematu, bo na forum moze zrobic sie balagan. Niech zostanie jeden topic - playlista przecietnego fana i juz ;) Bo niedlugo ktos wymysli jeszcze playlista - zapowiedzi itp... Niech bedzie to co jest i niech kazdy wrzuca tam co chce i tyle. Ja po prostu napisalem ze znudzily mi sie teledyski Kylie, nie robmy z tego jednego posta (i chyba posta Wiewiorki - jak pamietam) jakiejs wielkiej sprawy. ;)

PZDR!

OK, będzie po staremu! Cieszę się, że w temacie: "Playlista przeciętnego fana.", znajdzie się miejsce na przecudowną - nie tylko moim zdaniem - klasykę (wydawnictwa, utwory i teledyski), którą kocham i kochać będę! :D Tym bardziej, że często wysiaduję na Forum Pet Shop Boys, oglądając te klasyczne pozycje (na Naszym Forum mamy opcję: 3 w 1). 8-) I niezapominajmy o tym, że "Playlistę...", odwiedzają młodsi Fani, a dokładnie pewna młoda Fanka Pet's, która Nas... "zostawiła" (pojawia się tutaj tylko jako: "Gość")... :oops: :( Moje posty tworzę też dla Niej! :oops: :D Dziękuję!

Do Miromira (Wiewiórka): Nie gniewaj się na mnie! Fajny z Ciebie Koleś, ale czasami prowokujesz - mam na myśli Twoje komentarze w: "Playlista przeciętnego fana.". Nudzą Cię moje posty - utwory i klipy, to je omijaj i tyle! Mamy Święta, więc to dobry czas, by podać sobie rękę na zgodę... ;)

Pozdrawiam Was!
Petek
Yesterday, When I Was Mad

Postprzez ralph » 25-04-2011, 21:36

Wiesz Petek, a moze zrob sobie playliste na youtube i ogladaj Kylie w kolko. Jaki jest sens publikowania postow dla samego siebie? To forum, gdzie publikuje sie dla innych, no nie? Najpierw publikujesz posty a pozniej sam wzywasz do ich ignorowania? :? Nie bierz tego osobiscie, bo tu absolutnie nie o to chodzi. Chodzi o to zeby nie przewijac dlugasnych postow z teledyskami, ktore juz sie zna. Chyba nie tylko ja tak mam, ze kiedy przegladam ten temat, czytam, ogladam, po czym trafiam na Twój identyczny co tydzien tekst "W ostatnim tygodniu najczeciej oglądanymi przez mnie..." po czym znowu Kylie i znowu DM, przewijanie... Wszyscy juz znaja Kylie i DM serio ;) Nie zrozum tego zle - nikt nie ma nic przeciwko Kylie DM! Poza tym, jesli chcesz wrzucac teledyski Kylie, rob to w topicu o Kylie (i odpowiednio o DM)! A tak robi sie po prostu zapychanie forum tymi samymi w zasadzie postami. Ten temat niech bedzie o tym co nowego dla nas ostatnio widzielismy, cos ciekawego - starego czy swiezego. Kylie wrzucana tu w nieskończoność tylko moze sie obrzydzić. ;)
I proszę Petek, nie obrazaj sie, tu chodzi po prostu o jakas przejrzystość.

Taka jest moja sugestia, choc mysle ze przy roznicy zdan (nie mylić z brakiem zgody miedzy nami) niech sprawę rozstrzygną administratorzy. Bedzie jasnosc i po sprawie! ;)
Ostatnio edytowano 26-04-2011, 1:00 przez ralph, łącznie edytowano 2 razy
ralph
Home And Dry

Postprzez Genesis » 25-04-2011, 22:37

Jean Michel Jarre - Rendez Vous, 1986;
Obrazek

De/Vision - Devolution, 2003;
Obrazek

Dead Can Dance - Dead Can Dance, 1984;
Obrazek

Orchestral Manoeuvres in the Dark - Liberator, 1993;
Obrazek

http://depechemode.forumowisko.net/
Genesis
Where The Streets Have No Name

Postprzez Wiewiórka » 26-04-2011, 13:39

Swojego czasu dużo słuchałem jak to mówił Lech Wałesa ,,Pan Jarra” Super wykonawca. ;)
Facet ma już sporo latek na karku a jest forever young. Podobnie jak Limahl. :lol:
A tej piosenki OMD sobie nie kojarzę. :roll: Może ,dlatego że słucham tego zespołu sporadycznie. :mrgreen:
Obrazek
Wiewiórka
Somewhere

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Muzyka