A przy okazji - planujecie zapolowac na autograf? Ja sie zastanawialem na czym ew. chcialbym miec ich podpisy i mysle ze wybiore pomiedzy winylami Introspectiva a Behaviour.
  A przy okazji - planujecie zapolowac na autograf? Ja sie zastanawialem na czym ew. chcialbym miec ich podpisy i mysle ze wybiore pomiedzy winylami Introspectiva a Behaviour. 
Moderatorzy: verybilingual, Dx2
ralph napisał(a):A przy okazji - planujecie zapolowac na autograf?
 Nie wiem, chyba by trzeba było przed koncertem sprawdzić "tyły" Ergo Areny, by później wiedzieć dokąd pobiec.
  Nie wiem, chyba by trzeba było przed koncertem sprawdzić "tyły" Ergo Areny, by później wiedzieć dokąd pobiec.

mlesniew napisał(a):1. Masz racje co do koszulki-pamiątki (np. wg Twojego wzoru) tylko, że wtedy jest to "koszulka-jednorazówka". Założę ją na koncert a później jest już "przeterminowana". Ale jako pamiątka jest OK. Jeśli nie masz nic przeciwko, to skorzystam z Twojego wzoru. A może dałoby się podłaczyć do Twojego zamówienia?
 Wzór jest elegancki i właśnie nie emanuje jakimś okazjonalnym charakterem (np. wielkie zdjęcie zespołu i z tyłu na plecach "PSB - Live Gdańsk 2013").
 Wzór jest elegancki i właśnie nie emanuje jakimś okazjonalnym charakterem (np. wielkie zdjęcie zespołu i z tyłu na plecach "PSB - Live Gdańsk 2013"). mlesniew napisał(a):P.S. Nie wypominaj wieku bo nie tak się mierzy wartość ważnych rzeczy
To co było dobre kiedyś również teraz może się doskonale sprawdzić (i z takim fenomenem mamy na tym Forum do czynienia)
 Po prostu chciałem podkreślić, że skoro jest nowa trasa, nowa płyta, to ja na koncert PSB ubieram się zgodnie z tymi wyznacznikami
 Po prostu chciałem podkreślić, że skoro jest nowa trasa, nowa płyta, to ja na koncert PSB ubieram się zgodnie z tymi wyznacznikami 
Moglbys wrzcic plik w formacie grafiki wektorowej? Moze skorzystam, bo sam tez wlasne sie zastanawiam jak sie ubrac
A może dałoby się podłaczyć do Twojego zamówienia?
 Zapisałem obraz w png.
 Zapisałem obraz w png.mino123 napisał(a):a czy wie ktoś czy będzie można na miejscu kupić koszulki z Electric Tour?

A może ktoś ma doświadczenie z podobnym nadrukiem - wtedy prosiłbym o radę.
 A może ktoś ma doświadczenie z podobnym nadrukiem - wtedy prosiłbym o radę.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości