Radio Regenbogen Award - nagroda dla PSB!!!

Wszystko co dotyczy Pet Shop Boys

Moderatorzy: verybilingual, Dx2

Radio Regenbogen Award - nagroda dla PSB!!!

Postprzez Petek » 24-03-2009, 5:43

Witam!

27 marca, w Karlsruhe*, w Schwarzwaldhalle, podczas tegorocznej gali - Radio Regenbogen Award - pojawi się Nasz duet - Pet Shop Boys. :-) Petsi, odbiorą tam nagrodę w kategorii - Pop International i zaprezentują się na scenie z dwoma utworami. :-) Początek imprezy najprawdopodobniej ok. 20:30.
Radio Regenbogen Awards, to coroczna ceremonia, gdzie wręczane są nagrody, które przyznaje się w 12-tu kategoriach, m.in.:
- Pop International - dla Pet Shop Boys
- Charity 2008 - dla Annie Lennox
- Lifetime 2008 - dla Level 42
- Newcomer International 2008 - dla Amy McDonald
Więcej info: http://www.regenbogen.de/events/award-rr/award2008.html

* W Karlsruhe mieszka moja kuzynka - Sylwia, która 27 marca, wybiera się pieszo przed Schwarzwaldhalle (zamieszkuje niedaleko od hali) - Ona chce zobaczyć Neil'a i Chris'a, przechodzących po czerwonym dywanie. :-) Mam "złośliwą" kuzynkę, bo... powiedziała mi, że kiedy zobaczy PSB, to zadzwoni do mnie - Ona doskonale wie, że zazdroszczę Jej tego! :( Kuzynka, zobaczy galę na żywo - na dużym ekranie, znajdującym się tuż przed halą.
Opowiadała mi, że będąc tam w zeszłym roku - Enrique Iglesias, zachował się niekulturalnie - wszedł do hali bocznym wejściem. Jestem przekonany, że Neil i Chris, przejdą po czerwonym dywanie! Ponieważ Nasi Idole (a przede wszystkim Neil), to ludzie o wielkiej klasie!

Do następnego!
Petek
Yesterday, When I Was Mad

Sex: Petshopboy

Re: Radio Regenbogen Award - nagroda dla PSB!!!

Postprzez ralph » 24-03-2009, 10:33

Swietny news!
Co do czerwonego dywanu, pamietam jak w jednym z wywiadów z czasu Fundamental mówił jak klopotliwa jest sytuacja kiedy idziesz sie po takim dywanie. Sensn był mniej wiecej taki: "Co jest bardziej żenujace? Wykrzykiwanie czyjegoś imienia, czy sluchanie jak Twoje imię jest wykrzykiwane?"- typowa, pelna dystansu i krytycyzmu mysl Neila 8-)
ralph
Home And Dry

Postprzez Wiewiórka » 24-03-2009, 15:42

Petek napisał(a):Witam!

27 marca, w Karlsruhe*, w Schwarzwaldhalle, podczas tegorocznej gali - Radio Regenbogen Award - pojawi się Nasz duet - Pet Shop Boys. :-) Petsi, odbiorą tam nagrodę w kategorii - Pop International i zaprezentują się na scenie z dwoma utworami. :-) Początek imprezy najprawdopodobniej ok. 20:30.
Radio Regenbogen Awards, to coroczna ceremonia, gdzie wręczane są nagrody, które przyznaje się w 12-tu kategoriach, m.in.:
- Pop International - dla Pet Shop Boys
- Charity 2008 - dla Annie Lennox
- Lifetime 2008 - dla Level 42
- Newcomer International 2008 - dla Amy McDonald
Więcej info: http://www.regenbogen.de/events/award-rr/award2008.html

* W Karlsruhe mieszka moja kuzynka - Sylwia, która 27 marca, wybiera się pieszo przed Schwarzwaldhalle (zamieszkuje niedaleko od hali) - Ona chce zobaczyć Neil'a i Chris'a, przechodzących po czerwonym dywanie. :-) Mam "złośliwą" kuzynkę, bo... powiedziała mi, że kiedy zobaczy PSB, to zadzwoni do mnie - Ona doskonale wie, że zazdroszczę Jej tego! :( Kuzynka, zobaczy galę na żywo - na dużym ekranie, znajdującym się tuż przed halą.
Opowiadała mi, że będąc tam w zeszłym roku - Enrique Iglesias, zachował się niekulturalnie - wszedł do hali bocznym wejściem. Jestem przekonany, że Neil i Chris, przejdą po czerwonym dywanie! Ponieważ Nasi Idole (a przede wszystkim Neil), to ludzie o wielkiej klasie!

Do następnego!

Może Petek ,twoja kochana i sympatyczna (kuzynka)Sylwia , zrobi kilka fotek i podeśle na forum razem z krotką relacją było by Ciekawie?

Pozdr.Sylwie i Ciebie :) ;)
Obrazek
Wiewiórka
Somewhere

Postprzez Petek » 25-03-2009, 21:23

Witam Was!

Ralph - Taki dystans do siebie, samokrytykę i skromność (szczególnie u ludzi z show-biznesu) - bardzo sobie cenię!

Wiewiórka - Chcę Cię o coś zapytać: Skąd wiesz, że moja kuzynka Sylwia jest kochana i sympatyczna? :-) Znacie się? :-) Jeśli tak, to w jakich okolicznościach się poznaliście? :-) A tak przy okazji - pozdrowiłem Ją od Ciebie - podziękowała Ci! :-)
A co do zdjęć: Nie wiem, czy kuzynka zrobi choć jedną fotkę? Namawiam Ją do tego, ale wszystko zależy od tego, czy będą tam dobre warunki do zrobienia zdjęcia (pewnie będzie dużo ludzi - jak zawsze)?
Wkrótce sprawdzę ofertę programową - niemieckich kanałów satelitarnych (FTA - Free To Air), znajdujących się na satelicie Astra 19' E. Interesuje mnie - który kanał TV, przeprowadzi bezpośrednią transmisję z gali - Radio Regenbogen Awards 2009?

Do następnego!
Petek

Postprzez Wiewiórka » 26-03-2009, 11:57

Petek napisał(a):Witam Was!

Ralph - Taki dystans do siebie, samokrytykę i skromność (szczególnie u ludzi z show-biznesu) - bardzo sobie cenię!

Wiewiórka - Chcę Cię o coś zapytać: Skąd wiesz, że moja kuzynka Sylwia jest kochana i sympatyczna? :-) Znacie się? :-) Jeśli tak, to w jakich okolicznościach się poznaliście? :-) A tak przy okazji - pozdrowiłem Ją od Ciebie - podziękowała Ci! :-)
A co do zdjęć: Nie wiem, czy kuzynka zrobi choć jedną fotkę? Namawiam Ją do tego, ale wszystko zależy od tego, czy będą tam dobre warunki do zrobienia zdjęcia (pewnie będzie dużo ludzi - jak zawsze)?
Wkrótce sprawdzę ofertę programową - niemieckich kanałów satelitarnych (FTA - Free To Air), znajdujących się na satelicie Astra 19' E. Interesuje mnie - który kanał TV, przeprowadzi bezpośrednią transmisję z gali - Radio Regenbogen Awards 2009?

Do następnego!

Witajcie :) Peter
Bo ,każda Sylwia jest sympatyczna ;) Pozdrawiam Sylwie i macham ,kita do Niej..
Mam te fotki Peter wyśle je Tobie na e-mila (dziś lub jutro)
Pozdr.
Obrazek
Wiewiórka
Somewhere

Postprzez Petek » 27-03-2009, 10:59

Witam!

Całą noc przeglądałem program TV i info o niemieckich kanałach satelitarnych z Astry 19' E. Niestety - brak tam jakichkolwiek informacji o bezpośredniej transmisji z gali - Radio Regenbogen Awards 2009. :( Pół godziny temu, rozmawiałem z moją kuzynką Sylwią, która mieszka w Karlsruhe - dowiedziałem się od Niej tylko tyle, że w Karlsruhe przed Schwarzwaldhalle stoją już wozy transmisyjne - kilku stacji TV/Radio. Kuzynka zastanawia się - czy Neil i Chris przejdą po czerwonym dywanie? Ona wątpi, bo w Karlsruhe pada (i ma padać) deszcz. :(

Sprawdzałem ofertę programową następujących kanałów TV: ARD, ZDF, RTL, RTL 2, Super RTL, SAT 1, VOX, PRO 7, Kabel 1, WDR (BW)*, SWR-BW*, BW*, MTV (Germany), VIVA (Germany) i inne...

* Kanały regionalne w Karlsruhe (Baden-Wurttemberg)

Najprawdopodobniej transmisję "na żywo", przeprowadzi tylko - Radio Regenbogen, a w TV pojawi się jedynie retransmisja.

Ps. Wiewiórka - co to za "Peter"? :) Jestem "Petek"! :)

Do następnego!
Petek

Postprzez Petek » 27-03-2009, 23:48

Witajcie!

Radio Regenbogen Award 2009 - na żywo z Karlsruhe:
http://www.regenbogen.de/##
(Klik na kamerkę) :-)

Miłego oglądania i słuchania! :-)
Petek

Postprzez ralph » 28-03-2009, 0:19

Wielkie dzieki!! ;)
ralph
Home And Dry

Postprzez piotr_1ofthecrowd » 29-03-2009, 0:06

Zamieszczona relacja na Youtube przez Petshopboysinparis.
PSB wchodzą koło 6 minuty wideo. Polecam sprawdzenie Youtube i wpisanie Regenbogen i Pet shop boys, jest już jeden amatorski filmik ale ten co monitorkuję w tym poście jest lepszej jakości i więcej się dzieje!

piotr_1ofthecrowd
Rent

Postprzez Dx2 » 29-03-2009, 23:27

Dzięki Piotrek. Szkoda, że nie było prawdziwej transmisji w TV. Byłaby lepsza jakość video.
Dx2
Administrator

Następna strona

Powrót do Pet Shop Boys