Witam!
27 marca, w Karlsruhe*, w Schwarzwaldhalle, podczas tegorocznej gali - Radio Regenbogen Award - pojawi się Nasz duet - Pet Shop Boys. Petsi, odbiorą tam nagrodę w kategorii - Pop International i zaprezentują się na scenie z dwoma utworami. Początek imprezy najprawdopodobniej ok. 20:30.
Radio Regenbogen Awards, to coroczna ceremonia, gdzie wręczane są nagrody, które przyznaje się w 12-tu kategoriach, m.in.:
- Pop International - dla Pet Shop Boys
- Charity 2008 - dla Annie Lennox
- Lifetime 2008 - dla Level 42
- Newcomer International 2008 - dla Amy McDonald
Więcej info: http://www.regenbogen.de/events/award-rr/award2008.html
* W Karlsruhe mieszka moja kuzynka - Sylwia, która 27 marca, wybiera się pieszo przed Schwarzwaldhalle (zamieszkuje niedaleko od hali) - Ona chce zobaczyć Neil'a i Chris'a, przechodzących po czerwonym dywanie. Mam "złośliwą" kuzynkę, bo... powiedziała mi, że kiedy zobaczy PSB, to zadzwoni do mnie - Ona doskonale wie, że zazdroszczę Jej tego! Kuzynka, zobaczy galę na żywo - na dużym ekranie, znajdującym się tuż przed halą.
Opowiadała mi, że będąc tam w zeszłym roku - Enrique Iglesias, zachował się niekulturalnie - wszedł do hali bocznym wejściem. Jestem przekonany, że Neil i Chris, przejdą po czerwonym dywanie! Ponieważ Nasi Idole (a przede wszystkim Neil), to ludzie o wielkiej klasie!
Do następnego!